MENY
×

Rulleskøytehjul til Retro Rulleskøyter

  Filter
Farger
Merker
Diameter
Hjulbredde
Hjulhardhet
Kulelager og spacers

På denne siden finner du retro rulleskøytehjul for utendørs og innendørs bruk, i ulike størrelser og farger, slik at du kan finne noe som passer dine behov og din smak. Skal du for eksempel til Friday Night skateing, kan du finne noen kule light up hjul som lyser opp når hjulene spinner rundt - så du får satt farge på din turen.

Alle hjul til rulleskøyter selges uten kulelager (med mindre annet er oppgitt). Noen hjul selges stykkevis, andre i sett på 4 i pakken. Les beskrivelsen av hvert produkt for å få mer informasjon om det spesifikke hjul.

Hjul diameter

Rulleskøytehjul for side-by-side er veldig ulike fra inline-hjul. Hjul til retro rulleskøyter har en annen diameter, som typisk er 62-70 mm. Med bredere hjul blir det også lettere å holde balansen på rulleskøyter. Dette skyldes at hjulene har en større kontaktflate, noe som gir mer rullemotstand og dermed større kontroll.

Diameteren påvirker også hvor fort du kan komme opp i hastighet, og hvor godt du kan holde farten. Med en høyere diameter kan du oppnå høyere hastighet, hvor du med en lavere diameter vil gjøre det lettere å kontrollere dine rulleskøyter.

Hjul hardhet

Du kan finne både utendørs og innendørs side-by-side rulleskøytehjul her. Utendørs hjul til rulleskøyter er mykere, slik at du får bedre grip (veigrep) på asfalt. De har vanligvis en hardhet mellom 78A-82A. Innendørs hjul er imidlertid hardere og er vanligvis nummereret til et høyere A-nivå. Disse hjulene er brukt for eksempel som Derby hjul, som brukes innendørs. Noen av hjulene på siden, kan også brukes til hockey og aggressiv skating.