×
Meny

Linere og såler til Agressive Skøyter

  Filter
Skostørrelse

Godt å vite

Inline skate liners - få optimal passform og støtte

På denne siden har vi samlet vårt utvalg av innerstøvler - også kalt liners - for aggressive inline skates. Aggressiv skate liners hjelper deg å få riktig passform og støtte for skøytene. Hvis du sliter ned din skate liner, kan du alltid erstatte den med en ny en, så det føles som å få et par nye skøyter. Liners kan også tas ut og vaskes, noe som gjør det lettere å holde dem rene og luktfri.

Aggressive skate liners er designet for å gi støtte, de skal puste og noen kan til og med være varmstøpt for optimal passform. Pass på at lineren har en tettsittende passform. Når det begynner å løsne, kan du erstatte det med en ny for å få den rette passformen igjen.

Skate liners på denne siden er kompatible med mest aggressive skøyter, men hvis du er i tvil om de passer perfekt, er du velkommen til å kontakte oss.

Inline skate liner er en undervurdert reservedel

Liner er en del som mange aggressive skatere ser ut til å glemme når de holder skøytene sine vedlike, og noen vil aldri skifte ut sin liner, selv om det vil gi deg den beste følelsen hvis du erstatter den.

Vi har et bredt utvalg av forskjellige aggressive skate liners, og også noen sko fra Xsjado, som er spesielt designet for Xsjado skøyten. De fleste av liners er fra Powerslide, som er kjent for å produsere de absolut beste liners i skating verden.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser