×
Meny

Skateboard Barn

  Filter
Merker
Deck bredde
Deck lengde
Hjulhardhet
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

Skateboard Barn - velg riktig størrelse på deck

For nybegynnere er det svært viktig at man velger riktig bredde på brettets deck. Bredden bør være omtrent den samme som din skostørrelse. Dette vil deg ha skoene littegrann over selve decket slik at brettet blir lettere å kontrollere. Det er viktig også at ditt brett ikke er altfor smalt, da blir det vanskeligere å holde balansen og skoene kan fort komme i kontakt med bakken slik at du snubler.

Med riktig størrelse på decket, vil det bli langt lettere for barn og nybegynnere å kunne manøvrere brettet og dermed få en bedre skateopplevelse.

Mini Skateboard hvor kvaliteten fortsatt er skyhøy

Hvis du leter et et barneskateboard for en nykommer, da har du virkelig kommet til rett plass. Våre skateboards er av skyhøy kvalitet og kommer til en rimelig prislapp. De er egnet for barn og nybegynnere, som befinner seg i startfasen innen skateboarding - hvor det hele handler om å finne balansen og trene opp grunnleggende teknikk. Når teknikken er på plass, kan brettet brukes til mer utfordrende kjøring hvor man inkluderer triks, flips og hopp. Disse skateboards skiller seg ikke kjempemasse ut fra skateboards til voksne. De største forskjellene ligger i størrelsen, samt grafikken under brettet som er mer for det mer fargerik og underholdende - slik yngre skatere liker.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser