MENY
×

Dancing Longboards

  Filter
Merker
Deck lengde
Deck bredde
Deck materiale
Hjuldiameter

Dancer longboards - slipp din indre kunstner løs

Dancer longboards eller dancer boards handler om å bevege seg med stil. Dette er den type longboard du skal ha, om du virkelig ønsker å være kunstnerisk og danse på brettet mens du kjører. Med et dancing longboard kan du være kreativ på brettet med trinn som cross stepping, gå planken (walk the plank), lookback og andre dansebevegelser som du har opp i ermet.

Dancing longboard decks - til boardwalking

Decket på dancing board er vanligvis meget langt, og gir deg en plattform med tilstrekkelig plass til å gå frem og tilbake på brettet, mens du utfører dine trinn. Du kan velge mellom mer stive eller fleksible danser deck, avhengig av din stil. Stive deck er ideelt for boardwalking, mens deck med mer flex gir deg mer bounce når du pumper, slik at du får følelsen av å surfe på land. Dancing-stil er inspirert av boardwalking fra surfing, hvor surfere tilpasser boardet for å få mest mulig ut av bølgene.

Dancing kombinert med freestyle

Som andre longboard-stiler, kan også dancing kombineres med andre stiler, for eksempel freestyle. Her kombinerer du de kunstneristiske dansetrinn med skateboard triks som g-turns, tiger claw og boneless. Det handler om å være kreativ ditt dancing longboard og la sin kunstneristisk side uttrykkes.