MENY
×

Waveboards

  Filter
Merker

Waveboard - en helt ny måte å skate på

Med et waveboard eller street surfing board får du en morsom og annerledes board opplevelse. I motsetning til et vanlig skateboard behøver du ikke trenger å sparke boardet igang med foten. Det er kun dine egne bevegelser, som gir deg fart. Endene av ditt wave board kan vris i forskjellige retninger, og du kontrollerer det ved å vippe den fremre og bakre plate i motsatte retninger.

En waveboard er utstyrt med to hjul som kan rotere 360 ​​grader, og festet til den fremre og bakre palte. De to dekksplater er sammen med en torsionsbar i senteret for økt fleksibilitet. Begge faktorer bidrar til å gi en kul effekt når du står på waveboardet.

Du lærer det grunnleggende etter et par minutter, og det er ikke vanskelig å finne nye utfordringer. Et wave board er garantert underholdning for deg og dine venner. Dessuten er det en stor mulighet for en treningsøkt for hele kroppen fordi kroppen din er i konstant bevegelse. Moro og trening går hånd i hånd med et wave board.

Riktig størrelse og god motorikk

Et bølgebrett kan brukes av folk i alle aldre, men du må ha en ganske god balanse og motoriske ferdigheter for å bruke det. Det er også viktig at waveboardet er riktig størrelse siden din balanse alene ikke er godt nok. Du må være i stand til å nå den ene deck-plate til den andre når du skal finne den riktige størrelse waveboard til deg.


På denne siden kan du se vårt utvalg av waveboard, og om du har spørsmål kan du alltid kontakte oss.