MENY
Boards
Godt å vite
Filter
 Pris
 Merker

Waveboards

Filter »

Med et Waveboard får du en morsom og annerledes opplevelse ved skateboarding.

Hva er et Waveboard?

Et waveboard er utstyrt med to hjul som kan rotere 360​​°, festet til for-, og baksiden. Begge endene er satt sammen med en fjærstang i midten, og begge faktorer bidrar til en fet effekt når du står på waveboardet. Begge endene kan rotere i hver retning, og man kontrollerer brettet ved å vippe for-, og bakenden hver sin vei. På den måten kan du trene din balanse samtidig som du har det gøy.

Et waveboard passer til alle aldre, men en god motorikk vil hjelpe. En god motorikk påvirker din balanse, og balansen påvirker om du kan stå på et større waveboard eller ikke. Videre er det viktig å ha et waveboard i riktig størrelse, da ens balanse ikke er tilstrekkelig alene. Det er viktig at man kan nå fra den ene deckplate til den andre, når man velger lengden på waveboardet.

Du lærer det grunnleggende i et par minutter, og det er ikke vanskelig å finne nye utfordringer. En wave board er garantert underholdning for deg og dine venner. På denne siden finner du de ulike streetboards og tilbehør.

SkatePro har selvfølgelig et wave board liggende klar i butikken slik at du selv kan prøve hvor morsomt, utfordrende og vanedannende det er!

Trygg e-handel