Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Waveboards - Komplette

Godt å vite

Med en waveboard er du sikker på å få en morsom og annerledes brett opplevelse.

Hva er et Waveboard?

En waveboard har to hjul som kan rotere 360 °, og de er festet på fronten og bakenden av waveboardet. Videre har waveboardet to dekkplater kombinert med en torsjonsstang for bedre fleksibilitet. Disse to faktorene gir en kul effekt når du kjører på waveboardet. Endene kan vrides i motsatte retninger, og ditt waveboard styres ved å vippe fram og bak på endene på forskjellige måter. Dermed trener du balansen din mens du har det morsomt.

Hva betyr noe når du kjører et Waveboard?

En Waveboard kan brukes av folk i alle aldre. Men ditt nivå av balanse og mobilitet påvirker din evne til å kjøre et Waveboard. Videre er det viktig å ha en Waveboard i riktig størrelse, da balansen alene ikke er nok. Det er viktig at du kan nå fra en ende til en annen, når du bestemmer lengden på Waveboardet.

Du vil lære det grunnleggende om noen få minutter, men det er ikke vanskelig å finne nye utfordringer. Et Waveboard er garantert underholdning for deg og dine venner. På denne siden finner du de ulike gate brettene og tilbehørene.

Vi har Waveboard fra noen av de beste merkene som Street Surfing og Razor. Videre kan du alltid finne erstatningsdeler som hjul og griptape i kategorien Tilbehør til Waveboards

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser