×
MENY

Bremser til Triksesparkesykler

  Filter
Merker
Bremse type
Hjuldiameter

Godt å vite

Bremser til sparkesykler - fjær vs. flexfender

Under denne kategorien kan du se vårt utvalg av bremser til sparkesykkelen din. Vi har bremser til nybegynnere, proffe og alle de ligger en plass på midten her i ferdighetsnivå. Bremsene har en god holdbarhet og kommer til en rimelig pris, så du vil ikke sprenge budsjettet ditt her på bremsene.

Bremser til sparkesykler påmonteres alltid på bakhjulet. Du kan velge mellom to bremsetyper: fjærbremse eller flexfender-bremse. En fjærbremse er en vanlig bremse som du vanligvis finner på sparkesykler i lavprisklassen til barn og nybegynnere. Fjærbremsen består av tre deler: selve bremsen, en fjær og monteringsbolten. Fjæren vil miste sin styrke etter hvert, noe som sannsynligvis da tyder på at du bør bytte ut fjæren.

Den andre bremsetypen er flexfender-bremsen, denne består kun av én del. Den skrus sammen med én eller flere skruer ned i selve decket. Flexfender-bremsen har en bedre holdbarhet i forhold til fjærbremsen, dermed er dette en bremsetype som man finner på sparkesykler i en høyere prisklasse.

Passer bremsene til ditt deck og hjul?

Husk å vær oppmerksom på om bremsene passer din hjuldiameteren og til selve decket. I spesifikasjonene til hvert enkelt produkt så kan du finne informasjonen du trenger angående kompatibiliteten. Her kan du også se om hjuldiameteren passer til den bremsetypen som du vurdere. Husk også at monteringshullene på bremsene også må passe til monteringshullene på decket.

For å lese mer om bremser til sparkesykler, ta da gjerne en titt på vår guide her: kjøp bremser til sparkesykkel.