MENY
×

Bremser til sparkesykkel

  Filter
Merker

Bremser til sparkesykkel - fjær vs. flex fender

På denne siden kan du se vårt utvalg av bremser til sparkesykkel. Vi tilbyr bremser for nybegynnere, proff'er og alle midt imellom. Bremsene er holdbare og rimelige, noe som gjør det enkelt for deg å holde deg innenfor budsjettet.

Bremser til sparkesykkel er alltid montert på bakhjulet. Du kan velge mellom to typer: fjær bremse eller flex fender bremse. En fjær bremse er en vanlig bremse som du vanligvis finnes på barne og nybegynner sparkesykkler til lavere priser. Fjærbremsen består av tre deler: selve bremsen, en fjær, og monteringsbolten. Etter litt tid kan fjæren miste sin styrke, noe som kan tyde på at fjæren må skiftes ut.

Det finnes også en annen form for bremser, nemlig en flex fender bremse som består av bare en del. Den skrus sammen med en eller flere skruer ned i selve decket. Denne type bremser er mer holdbare enn en fjær bremse og er derfor ofte på sparkesykkler i høyere prisklasser.

Passer bremsene til ditt deck og hjul?

Husk å vær oppmerksom på om bremsene passer din hjuldiameter og ditt deck. I spesifikasjonene kan du finne informasjon om kompatibiliteten til hvert produkt. Her kan du også se hjulets diameter som passer til bremsene og bremsetypen er angitt. Husk at bremsens monteringshull også må passe monteringshullene på ditt deck.

For å lese mer om bremser for sparkesykkel, lese vår guide til kjøp bremser til sparkesykkel .