×
Meny

Hockey Beskyttelse

  Filter
Merker

Godt å vite

Hockey hjelmer, hockey beskyttelse og hockey susp

Hockey kan være en farlig sport hvis du ikke har den rette beskyttelsen. Derfor oppfordrer vi alltid våre kunder til å bruke et komplett sett med beskyttelsesutstyr fra dag en.

I dette avsnittet finner du et bredt spekter av beskyttelsesutstyr for hockey. Vi har beskyttende hockeyutstyr for både innendørs og utendørs rollerhockey, men også for ishockey - og i både junior og senior størrelser.

Hvis du er ute etter en hockey beskyttelse for å beskytte overkroppen i nært kontakt situasjoner, har vi noe av høy kvalitet på lager. Dette er en sann must have, og hvis du spiller i en klubb, krever klubben sannsynligvis at du skal ha en beskyttelse for både trening og på kampdager.

Beskytt dine mest verdifulle deler

Vi har også mange forskjellige hockeyhjelmer som hjelper deg med å beskytte den mest verdifulle delen av kroppen din. Mens vi snakker om verdifulle deler, kan du også se på våre forskjellige hockey susp og tannbeskyttere for å sikre at din hockey arv kan fortsette i generasjoner.

Når vi snakker om nye generasjoner, har vi også et komplett sett med beskyttelse som har alt et barn trenger når interessen er hockey. Settet inkluderer albuebeskyttere, skulderputer, hake beskytter, hansker, bukser og en praktisk pose for å bære dette. Settet kommer i to forskjellige størrelser og passer barn fra en alder av fem til ti.

Hvis du er målvakt, har vi også en komplett målvakt fra merkevaren CCM, som er perfekt for både street og inndørs hockey.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser