×
Meny

Skøytehjelmer Barn

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Godt å vite

Skøytehjelm Barn = Trygghet

Når du skal ut på isen for gøyal vinterkos, da er det viktig å utruste barn med en skøytehjelm - den kan virkelig redde dagen deres ute på isen. Selv om det virker trygt og fint ute på isen, så er det mange situasjoner som kan oppstå, enkelte kan bli ganske farlige for barnet uten en skøytehjelm.

Som du kan forestille deg, til tider kan det være ganske trangt mht. folk og omgivelser der ute på isen. Som vi alle vet, så er isen svært glatt og hard. Det er jo ikke alltid at folk helt vet hva dem gjør, og derfor kan dem plutselig miste kontrollen, og dette kan gå utover barnet ditt som er i nærheten - en skøytehjelm kan da bli helt livsviktig mot harde fall og støt.

Skøytehjelm Til Barn - Finn riktig passform

Skøytehjelmer skal alltid ha en tett og god passform på barnas hode. Den skal hverken bevege seg fra side til side, eller foran og bak. Den skal være fullstendig tettsittende og gi en god passform. Derfor må du sørge for at skøytehjelmens hakestropp er festet stramt nok - uten å være ukomfortabelt for barnet.

Skøyter-Hjelm Barn : Bytt hjelm om du ser skader

Alle hjelmtyper, enten de er beregnet for vintersport, skateboarding eller sykling - er alle skapt for å kunne tåle en god del harde støt og fall. Men, husk uansett på å sjekke barnas skøytehjelmer før dere drar ut på isen. Se etter sprekker, dype skrapemerker eller andre skader. Hvis du oppdager noen slike skader, da bør du anskaffe deg en ny skøytehjelm ettersom dens beskyttelsesgrad kan da være svekket.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser