×
Meny

Albuebeskyttere - Skøyter

  Filter
Størrelse

Beskyt albuerne, når du er på ude på isen

Albuebeskyttere til skøjteløb er et ofte overset stykke beskyttelsesudstyr, men det burde de ikke være. Albuerne er noen skrøbelige led, hvor som løber mange nerver igennem, så de bør beskyttes, enten med albuebeskyttere med hårde plastikskaller eller med myke beskyttere.

Albuebeskyttere til is- og kunstskøjteløb er en god idé, hvis man av og til faller på sine skøyter. Dette gælder for eksempel nybegynnere på skøyter eller kunstskøjteløbere, som trener nye moves. Før du velger et sett beskyttere, er du nødt til at overveje, hvilken type, du gjerne vil have. Albuebeskyttere til skøjteløb kan have hårde skaller og gi en høy grad av beskyttelse, men man kan også få “ærmer”, som kan brukes under jakken eller trøyen. Når du har besluttet deg for, hvilken type, du gjerne vil have, må du følge produktets størrelsesguide for at sikre, at de passer så godt som mulig.

Du kan også kjøpe et sett, som både inkluderer kne- albue- og håndleddsbeskyttere. På den måte kan du lett og billigt skaffe beskyttelse til noen av de viktigste led på din kropp. Ta et kig på vores utvalg av beskyttersæt til skøjteløb.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser