MENY
Rulleskøyter
Godt å vite
Filter
 Pris
 Merker
 Skostørrelse
 Hjuldiameter
 Ramme materiale
 Støvel type

Pike/Dame Rulleskøyter

Herre|Pike/Dame|Barn
Filter »

På denne siden kan du finne jente skøyter / rulleskøyter dame, fra størrelse 35 og oppover. Rulleskøyter kan brukes til trening eller små turer rundt i byen. Alle disse skøytene for jenter er for nybegynnere og middels øvede rulleskøyteløpere. Hvis skøytene skal brukes til generell trening, er dette det rette stedet å lete.

De fleste damerulleskøyter i denne kategorien, som rulleskøyter for menn, har en nøytral utforming. Men i denne kategorien finnes litt større utvalg av rulleskøyter med forskjellige farger, og mange av modellene har en slankere passform enn herrerulleskøytene. Det er også noen modeller som kan føres på utenfor ens egne sko, noe som gir rulleskøyten et mer personlig uttrykk.

Hvilke hjul passer til skøyter for jenter?

Inliners dame er tilgjengelig med enten plast / kompositt ramme eller aluminium ramme. Plast blad er ofte myke og gir mer motstand, så du må jobbe mer for å få fart. Aluminium rammen er hardere, og gir retningsstabilitet og gjør rulleskøyter raskere.

De fleste skøyter for jenter i denne kategorien har relativt store hjul, som gir mulighet for høyere hastighet enn de med små hjul, dette er praktisk hvis du bruker dine rulleskøyter for trening. Dessuten har de vanligvis en middels hardhet (ca 83-84A). Myke hjul gir et godt grep, men reduserer samtidig hastigheten. Veldig harde hjul er best egnet for idretter som speed og aggressiv skating. De er raskere enn myke hjul, men til gjengjeld ikke like støtsabsorberende.

Få hjelp til å velge riktig modell og størrelse ved å lese om Kjøp av rulleskøyter.

Trygg e-handel