Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Sparkesykkel Hjul

Godt å vite

Ikke alle hjul til sparkesykler har samme hensikt

Så fort du sette i gang på din sparkesykkel enten den for triksing, transport, størrelsesjusterbar etc. , så vil uansett hjulene få gjennomgå. Hvert fraspark, hver sving du tar, setter et lite merke på hjulene. Før eller siden så må hjulene byttes ut, slik er det med alt av kjøretøy - sparkesykkelen er intet unntak. Trenger du nye hjul til din sparkesykkel, da har du kommet til rett plass. Her hos SkatePro har vi nemlig et veldig godt utvalg.

Her kan finne alle slags hjul - til alle slags ulike sparkesykler. Vi har hjul til sparkesykler i alle slags ulike størrelser, slik at du kan være bombesikker på finne det rette hjulet her hos oss - enten du har en sparkesykkel for transport, triksing eller en størrelsesjusterbar modell.

Bredden på alle hjul til sparkesykler er så å si universal, det du må fokusere på er å velge den rette hjuldiameteren for ditt setup.

Hjulhardhet: Hva velger jeg til min sparkesykkel?

Det er ingen tvil om at hjulhardheten og hjulstørrelsen har en enorm betydning for den generelle opplevelsen du får ute på rides med sparkesykkelen din. En tommelregel er at jo mykere hjul du har, desto mer komfortabelt vil ditt ride bli. Men når det er sagt så vil mykere hjul slites ut mye raskere enn harde hjul. Skikkelig harde hjul anbefales derfor sjeldent til sparkesykler som er ment for andre formål enn triksing og stunts.

Legg merke til: Alle hjul selges uten kulelager - hvis ikke annet er nevnt i produktbeskrivelsen. Er du usikker på om et spesifikt hjul vil passe til din sparkesykkel, ta da gjerne kontakt med vår kundeservice.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser