×
Meny

Skate Wax & Grind Wax

Skate Wax - For glattere slides og grinds

Skateboard voks hjelper deg med at slice og grinde bedre når du gjør tricks på ditt skateboard. Du bruker skate wax ved å smøre det på den overflate som du ønsker å skate på, eller du kan også smøre det på undersiden av ditt board. Når du smører skate voks på ujevne overflater, hjelper det med å gjøre overflaten glatt. Voksen utfyller nemmelig de små hak og huller som kan være på de harde overflater. Med en glat overflate blir det dermed enklere å gjøre tricks uten å falle.

Erfarne skatere bruker skate voks

Skate wax brukes ofte av erfarne skatere som ønsker å forberede deres slide og grind evner når de står på ramper eller grinder på rails/gelendere. Det finnes utallige jerngelendere rundt omkring på f.eks. benker, trapper og i skateparker. Alle disse kan brukes til tricks på ditt board (hvis tilladt). Du skal dog være oppmerksom på at disse metalobjekter ofte har mange grove overflater. Med skate voks kan du gjøre den grove overflate mer jevn så det blir en hel del lettere å gjøre slides og grind-tricks - risikoen for å falle blir også en smule lavere.

Noen skatere er imot bruken av skate wax, da de mener at det ikke er hardcore. Det har de kanskje rett i, men vil du gjerne lære å gjøre slides, er skate wax et smart middel for å hjelpe deg godt på vei.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser