MENY
×

Alpinstøvler dame

Herre|Jente/Dame
  Filter
Merker
Størrelse
Last
Flex
Støvel Kompatibilitet

Passform er viktig når du velger dame skistøvler

Ski støvler er en viktig del av skituren, og derfor er det viktig at du velger den modellen som passer deg best. Alpinstøvlene på denne siden er alle laget for damer, men det er fortsatt en rekke ting du bør være klar over før du velger slalåmstøvler.

Skistøvler bør være behagelig å ha på og de skal også kunne holde føttene varme.
Siden utsiden av skistøvelen består av et hardt plastskall, er det ekstremt viktig at linjen passer perfekt til føttene for optimal passform og komfort.
Kvalitetsklær vil ha en god passform fra begynnelsen, men de vil også tilpasse seg føttene over tid for å gi en enda bedre passform.

Jeg har tykk lå, skal jeg kjøpe skistøvler for menn?

Når man ser på anatomien til menns og kvinners føtter, er det en forskjell. Derfor designes mange av skistøvlene kvinners spesifikke modeller som passer til forskjellige menns støvler. De største forskjellene finnes i mansjetthøyden, hælen og ankelen på støvelen.

Det har vært en generell misforståelse at kvinner med stor legg ville passe bedre i et par ski støvler. Siden forskjellen mellom støvlene er betydelig, anbefaler vi alltid at kvinner kjøper støvler spesielt designet for kvinner.

Les mer i vår guide kjøp av alpinstøvler.