×
Meny

Slalomstøvler Dame

Herre|Dame|Barn
  Filter
Merker
Størrelse
Flex
Støvel bredde
Støveltype

Godt å vite

Er det en forskjell mellom slalomstøvler til menn og kvinner?

Ja, det er noen forskjeller i passform og design mellom skistøvler for menn og kvinner. Mange skistøvler for kvinner er spesielt formet for å være smalere i ankel-, hæl- og forfotområdet for å gjenspeile at kvinner generelt har smalere føtter. Cuff-lengden på skistøvler for kvinner er også kortere enn hos menn, fordi mange kvinner har lavere sittende leggmuskler. Dette gjør at leggmusklene kan sitte komfortabelt utenfor støvlene der de ikke er begrenset.

Hvordan velge alpinstøvler til kvinner

Selvfølgelig kan skistøvler for kvinner være behagelige, men det er et par ting som må sjekkes for å gi best sjanse for en komfortabel skistøvel. Gjør en nøyaktig måling av lengden på føttene dine, slik at du kan finne nærmeste skistøvelstørrelse. Støvelstørrelser hopper opp 1cm av gangen, så du bør velge den nærmeste størrelsen opp fra fotmålet ditt. Sørg for at du er realistisk med hensyn til skievnen din, da det er nødvendig å vite hvilken flex-serie for skistøvel som passer for deg. For å finne mer om dette, sjekk ut: Hvilken type flex på alpinstøvlene skal jeg velge?

Vær til slutt oppmerksom på at selv om skistøvler for menn og damer er delt opp, kan et par skistøvler for menn passe bedre formen på føttene dine. Mange skistøvler for kvinner er spesielt formet for å være smalere i ankel-, hæl- og fotbreddeområdet. Mansjettlengden på skistøvler for kvinner er også kortere enn hos menn, på grunn av at mange kvinner har lavere sittende leggmuskler.

Hvis du vil se størrelsene og modellene som er tilgjengelige i herreseksjonen, kan du sjekke Slalomstøvler til herrer.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser