×
Meny

Annet

  Filter
Farger
Merker

Alt du ønsker deg

I denne kategorien finner du et bredt utvalg av ting fra skjorter til gummi armbånd til footies og drikkeflasker. Kort sagt, denne siden er et avbildet av diverse tilbehør og klær.

Gummi armbånd: En moderne klassiker

Denne lille armbåndet dukket opp på 1980-tallet, men ble et must-have-element i 2004 - siden da har de fargerike gummiarmbåndene vært populære i bølger. Ved siden av å ha gummiarmbånd fra våre merkevarer, har vi også laget en rekke tilpassede armbånd fra SkatePro. Du vil også finne en SkatePro gummi nøkkelring også!

Hvis du trenger litt polstring for ankelen din eller svettebånd, er den 'annet' kategorien stedet å se. Vi har kvalitets footies fra Powerslide og Ennui som gir foten din ekstra støtte, komfort, beskyttelse og forbedrer passformen til støvel, skøyter eller sko.

Få utseendet

Skjortene du finner i denne kategorien er laget for å skate i. De fleste skate skjorter er designet med korte ermer og med en behagelig passform, som gjør at du kan bevege deg rundt, en nødvendighet når du er ute å skater.

Skate skjorter er ikke bare reservert for de som skater. Sammen med resten av streetwear og urban wear har skate skjorta gått inn i mainstream motebransjen og er et veldig populært valg for både forretninger og fornøyelser.

Bli som proffene

Vi er lidenskapelige folk her på SkatePro. Mange av oss jobber ikke bare med skateing, sparkesykkel og ski, vi kjører også selv, så selvfølgelig måtte vi lansere vår egen SkatePro-klær. I denne kategorien finner du vårt SkatePro-sett, den perfekte måten å få hendene i vår fantastiske klærlinje.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser