×
Meny

Rulleski Tilbehør

Her er delene som hjelper deg til å rulle videre

I likhet med alle kjøretøy og framkomstmidler så trenger også ditt par med rulleski noe vedlikehold. Selv om du tar veldig godt vare på ditt rulleski setup og alt av utstyret, så vil det uansett komme en dag da det er tid for å bytte ut deler. Sannsynligvis så vil den første delen du trenger å bytte ut være kulelageret. De fleste skateboards, skates og triksesparkesykler bruker de samme kulelagerne mens på rulleskiene er kulelageret vanligvis littegrann større. En annen stor forskjell er at på bakhjulet så finner man nållageret og dette trenger du også muligens å bytte ut.

Det er ikke bare kulelager du finner under denne kategorien, her hos Skatepro har vi alt du trenger av deler og tilbehør. Vi anbefaler at du alltid tar deg litt tid etter hver økt på rulleskiene for rengjøring og for å smøre de bevegelige delene på ditt hjul setup. Dette vil gi deg en bedre rulleopplevelse, i tillegg til at det vil øke levetiden på delene til rulleskiene dine. Noe som da vil resultere i mindre bytting av deler, som du dermed vil spare penger på.

Noen trenger bremser til rulleskiene

På markedet i dag så finnes det mange ulike bremser tilgjengelige til rulleskiene dine. Det finnes også en god del rulleskiløpere som ikke bruker et bremsesystem på sitt rulleski setup. Dette er fordi det finnes faktisk flere måter å bremse fullt opp på med rulleskiene, uten et påmontert bremsesystem. Til nybegynnere så anbefaler vi alltid at man påmonterer et bremsesystem på rulleskiene. Dette er på grunn av at det finnes veldig mange andre tekniske kvaliteter som man bør fokusere på i begynnelsen av "rulleski-karrieren", før man eventuelt begynner å lære seg bremsing uten et påmontert bremsesystem.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser