MENY
×

Skate Hettegensere og Crewnecks

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Skate med skate hettegenser eller crewneck

Er du ute etter en skate hettegenser eller crewneck for når du er ute å skater eller bare chiller med andre skatere? Så sjekk vårt utvalg av skate genser og Crewnecks fra populære skatemerker som Vans. Du kan også finne vår egen SkatePro hettegenser som våre teamriders også kjører med.

Crewneck eller skate hoodie for kjølig vær

Skating er ikke bare en sport, men en livsstil. Det er derfor noe mange skatere gjør hele året, selv når det er kaldt ute. Husk imidlertid at det kan skade kulelagrene å skate i regn, og ramper blir selvfølgelig veldig glatte, og dermed er det derfor mer sannsynlig å falle hvis du kjører på dem. Bortsett fra det, la endelig ikke været stoppe deg - Skate, cruise, ride hele året rundt! Bare ta en skate hettegenser på for å holde varmen. Våre hoodies og Crewnecks består også hovedsakelig av bomull, noe som gjør dem mer behagelige å ha på seg når du svetter fra å skate rundt.

Leter du etter et skater look? - Tilføy en skater sweatshirt til stilen din

Enten du liker å skate eller bare liker utseendet, kan du med en skater genser oppnå en casual skater stil, samtidig som du får en genser som er deilig og behagelig å ha på. Finn den skate hettegenser eller crew neck som passer til din stil her blant vårt utvalg.