Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Skate Hoodies & Sweatshirts

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Hettegenser og Crewnecks: Et must i klesskapet

Er du ute og skater på en kald og kjølig dag, eller liker du det uformelle utseende og komfortabel passform i skate hoodies og crewnecks? Uansett hva, kan du være sikker på å finne deg en skate hoodie som ikke bare holder deg varm, men også gjør at du ser fantastisk kul ut. Vi har et stort utvalg av Skate hoodies, crewnecks og hettegensere fra de største og mest populære merkene. Du kan til og med skaffe vår egen SkatePro-hettegenser som vårer teamriders bruker.

Praktisk og pen

Hettegensere og crewnecks er det perfekte klesplagget til de dagene når det er fint å være ute og kjøre favorittplassene dine, men det er litt for kjølig til å ha på seg bare en t-skjorte. Skate hoodies og crewnecks er designet for å gi deg en god passform og lar deg vri, svinge og heve armene uten problemer. Ting som er avgjørende når du hopper trapper, grinder rails, gjør flips eller droper i verten.

Den klassiske skate hoodie og crewneck har vært den vanlige mote i flere tiår og er en viktig å ha for mange mennesker - fra små barn til gamle profesjonelle. Vi har et bredt spekter av hettegensere og crewnecks i alle slags farger og design. Så om du foretrekker en genser eller en crewneck, er du sikker på å finne den her.

Vi legger stadig mer kule klær i kategorien "klær og sko", så vær sikker på å sjekke ut våre nyeste tillegg her.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser