Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Sportsbriller og Skate Solbriller

Sportsbriller og skate-solbriller: Kult + Nødvendig

Under denne kategorien så finner du kjempemange solbriller i forskjellige farger, størrelser og design. Alt fra sportsbriller til skate-solbriller som vil se veldig kult ut på deg.

Sportsbriller for alle sportsgrener

I idretter som f.eks. sykling, rulleski og langrenn så vil sportsbriller forbedre den totale opplevelsen din på grunn av et enda bedre syn. Sportsbriller fungerer også som beskyttelse mot små gjenstander fra vind og underlag, avhengig av hvilken type sportsbriller du velger.

Noen av våre sportsbriller kommer med utskiftbare glass i forskjellige farger, så da er det bare opp til deg å velge din favoritt.

De fleste sportsbrillene under denne kategorien er laget i et lettvektsdesign som gjør dem både komfortable og lette å bruke under idrettsaktivitet.

Skate-solbriller er ikke så dumt

Med et par skate-solbriller så unngår du ikke bare å få solen i øynene dine når du skater og trikser, du får også et stykke flott moteriktig tilbehør som passer ypperlig sammen med dine hverdagsklær. Skate-solbrillene vil altså hjelpe deg å prestere i skateparken og holde øynene dine avstresset fra solen. Pluss at på fritiden med vanlig klær så vil de gi deg og garderoben din et ferskt og moderne utseende.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser