×
Meny

Snowboard Bindinger

  Filter
Farger
Merker
Skostørrelse
Bindings system
Kjønn

Godt å vite

Snowboard bindinger kobler deg til brettet

Snowboardbindinger overfører kraften fra bena til snowboardet, og de holder deg trygt på plass når du kjører. De har stor innflytelse på den generelle kjøreopplevelsen, så det er viktig å finne passende bindinger som matcher din kjørestil og brett.

De viktigste snowboardbindingsdelene er highbacks, baseplater og stropper. Noen bindinger, for eksempel Step-On-bindingene, har ikke stropper og fungerer kun med spesifikke snowboardstøvler.

Hvilke snowboardbindinger burde jeg ha?

Du bør ha bindinger som passer dine kjørepreferanser og ferdighetsnivå. Det er tre typer bindinger basert på kjørestilene: all-mountain, jib og park. Generelt sett er medium flex optimal for all-mountain kjøring og til nybegynnere. En myk flex er bedre for jib-/parkryttere og hardere flex er egnet for aggressive ryttere. I tillegg er snowboardbindinger for menn vanligvis stivere og bredere enn snowboard bindinger for kvinner.

En annen ting å vurdere er monteringssystemet. De fleste merkene som produserer snowboard bindinger lager snowboard som bruker 4x4 eller 2x4 systemene. Burton snowboards bruker imidlertid en "slider-kanal" med to skruer på de fleste av modellene deres (også kalt EST) eller det eldre 3D-systemet.

Sørg for at du vet hvilket system snowboardet ditt har. De fleste bindinger kommer med flere forskjellige disker som gjør at de passer til forskjellige monteringssystemer.

Har snowboardbindinger størrelser?

Snowboard bindinger kommer vanligvis i tre størrelser: liten, medium og stor. Størrelsene er imidlertid ikke standardiserte og kan variere fra merke til merke. Størrelsen på snowboardbindingene dine bør passe størrelsen på snowboardstøvelen for å holde støvelen din trygt festet. Vanligvis dekker bindingene en rekke skostørrelser, og du kan sjekke spennet på hvert produkts side.

Hvis stroppene ikke passer perfekt når du pakker ut dine nye snowboard bindinger, er det ingen grunn til bekymring, de er nemlig justerbare. Det viktigste er at snowboardstøvelen din passer innenfor bredden på snowboardet og i hælskålen.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser