×
Meny

Race BMX Slanger

  Filter
Merker
Hjuldiameter

Race BMX sykkelhjul: En tynn profil og et godt grep vinner løpet

Når du er på banen med BMX sykkelen din, så er det veldig viktig å ha mest mulig med kontroll og trekkraft mens du akselerer og svinger rundt hjørnene. Race BMX hjulene du finner her under denne kategorien er designet til å gi deg maksimal hastighet og et veldig godt grep, det eneste du trenger å gjøre er å være så rask som mulig.

Selv om Race BMX hjulene brukes mest til off-roading, så er de aller fleste BMX banene laget av hardpakket jord. På slikt underlag er lav rullemotstand viktig. Det er nettopp derfor at de fleste Race BMX hjulene har en en tynn profil og er smale. Mønsterdybden på et Race BMX hjul er som oftest lite og knudrete, dermed gir det et bedre grep på hardpakket jordbaner.

Størrelsen din BMX Slange er helt avgjørende

Dette er en av komponentene på sykkelen der du virkelig trenger god kvalitet. Vi har merkene Salt, Haro og Odyssey, og vi garanterer at alle tre merkene gir deg høykvalitets Race BMX-slanger.

Vi anbefaler alltid at du tar en ekstra slange med deg når du går til BMX-banen. Det er nesten ingenting verre enn punktering etter bare noen få runder slik at du dermed blir tvunget til å dra hjem igjen.

BMX Slange - Hvordan finne riktige størrelse?

Det er viktig at du velger en BMX-slange som faktisk passer til størrelsen på BMX hjulet. Den nødvendige slangestørrelsen er vanligvis angitt på siden av BMX-hjulet. Selve størrelsen på slangen skal du kunne finne skrevet i spesifikasjonene under det aktuelle produktet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser