×
Meny

Festevoks

  Filter
Merker
Temperatur
Fluor-innhold

Velg riktig sparkvoks for ditt behov

Vårt utvalg av festevoks innebærer voks for ulike temperaturer og snøforhold. Festevoks gir et godt grep på snøen med sitt klebende og myke materiale. Foruten å gi deg et bedre grep, sikrer festevoks også et bedre fraspark og den best mulige overføringen av energi fra ski til snø.

For å oppnå et best mulig grep, er festevoks laget til forskjellige temperaturer, da snøstrukturen endrer seg samtidig med temperaturen. Som et eksempel, hvis temperaturen stiger blir snøen våt, noe som krever en mykere og mer klebrig festevoks. Hvis man bruker feil festevoks i forhold til temperaturen, blir godt grep ikke oppnås. Det er angitt på alle våres festevoks hvilke temperaturer som anbefales for den spesifikke festevoks.

Kick voks er også kjent som grep voks og brukes på voksbare klassiske ski i området omtrent under bindingen. Området hvor voks er påført kalles vokslommen eller sparksonen.

Hvis du opplever at ski-slipsene under deg når du sparker, vil du kanskje bruke mer voks. Hvis du allerede har en anstendig mengde voks i sparksonen, må du finne en klebrig voks.

SkiGo voks er et godt valg

Som du kanskje merker, har vi mange forskjellige sparkvokser fra SkiGo-merket. Vi tror at SkiGo produserer noen av de beste sparkvoksene i verden, og det er derfor vi har valgt å stole på dette merket. Og vi har ikke blitt skuffet! Du bør ta en titt på vår Skigo XC Kickwax Tour Pack, hvor du får tre forskjellige voks og en del av høy kvalitet kork for å påføre voks på ski. Med dette settet vil du bli satt for temperaturer fra 5 til -10 grader Celsius.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser