×
Meny

Freeskate - Utstyr og Tilbehør

Her finner utstyr til dine freeskates

Freeskating er gøy, det består mye av blant annet slalåm og hopp. Det er vanskelig å ikke la seg imponere av profesjonelle freeskatere som freser inn -og ut av kjegleløypa før man nesten rekker å reagere. Slike ferdigheter krever mye trening og det vil ta tid. Men husk at alle profesjonelle var også en gang nybegynnere. Vi har utstyret du trenger for å trene på dette, så vi anbefaler at du kjøper et sett med kjegler til å trene på slalåmen.

Vi har ulike kjegletyper tilgjengelige, men én ting de alle har til felles er den samme solide og perfekte hardheten. Dette betyr at kjeglene er robuste samt myke og fleksible nok til å ikke sprekke så lett.

Vårt mest populære kjeglesett er fra Powerslide som kommer med 10 kjegler. Også Tempish og Seba er populære valg, der får 20 kjegler inkludert i settet.

Freeskates er laget slik at de vil kunne passe til både hockey, triks og ramper. Men for å bruke dem til dette, da trenger du høykvalitets skinner. Dette har vi til deg her på denne siden!

Under denne kategorien vil du også kunne finne rammer, liners, støvler, bolter, aksler og spenner etc. Mesteparten av disse produktene er universale, men legg merke til at noen få av dem passer muligens kun til spesifikke freeskates. Ble du litt i tvil nå? Da må du bare kontakte vår kunderservice på telefon eller igjennom vårt chat-system, vi hjelper deg gjerne!

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser