×
Meny

Longboard hansker

Longboard slide hansker er et must å ha

Longboard hansker fungerer som beskyttelsesutstyr når du er ute å longboarder og kjører downhill. Med et par longboard slide hansker på, er hendene dine beskyttet slik at du kan oppnå flotte slides uten å måtte bekymre deg for å skade hendene dine.

Hanskene er ofte laget av slitesterkt lærmateriale og er montert med slide pucks for å gi hånden maksimal beskyttelse når du bryter lydmuren på ditt downhill løp!

Når du bruker slide hansker, vil du legge merke til at slide pucken blir slitt ned mye raskere enn resten av hansken. Dette er grunnen til at puckene selges separat - for å utvide hanskens levetid. Puckene er laget av termoplast, som gir en lavfriksjonsoverflate, som gjør at du kan skli på den raske asfaltoverflaten ved riktig høye hastigheter.

Longboard hansker for nybegynnere og eksperter

Vi har en omfattende samling av forskjellige slide hansker for både nybegynnere og pro kjørere. Nybegynnere vil vanligvis trenge et par, som også beskytter fingertuppene med en puck, mens flere erfarne ryttere har en tendens til å prioritere fleksibilitet og velge en hanske uten beskyttelse på fingrene. Disse hanskene har vanligvis en hard lær overflate på fingertuppene, og kan til og med ha et lag av Kevlar.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser