Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Snøsparkesykkel

(5)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Eretic Snøsparkesykkel er utviklet av sparkesykkel legenden Kevin Demay. Bygget med så mange referanser som mulig til en vanlig trikse sparkesykkel, men tilpasset for bruk i snø. Med en vekt på bare 4,9 kg, er det enkelt å overføre sine sparkesykkel ferdigheter til denne Eretic snøsparkesykkel.

Alle materialer er nøye utvalgt og bygger også på erfaring fra hele Eretic teamet. 6061 T6 aluminium og 4130 varmebehandlet krom stål.

Decket er dekket med et super grippy teksturert materiale. Den pivotale forgaffelsystemet absorberer konturene av fjellet og gir en mye mer behagelig tur enn mange andre snøsparkesykler.

Denne snow scooter leveres med et snøre som er festet til baren. Dette sikrer at snøsparkesykkelen ikke fortsetter nedover fjellet selv om du skulle falle av.

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (5)

Kjempe artig i snøen, er blitt flittig brukt i bakken og rundt huset. Mistet en skrue andre dagen, husk å gå igjennom skruene etter noe bruk.
Kirsi P. (Karasjok)
02-01-2017
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Hei Kirsi
Så godt å høre at snøsparkesykkelen falt i smak. Når du mottar et produkt er det viktig at du alltid gjennomgår alle bolter og strammer dem før du tar produktet i bruk. Du må gjerne kontakte vår kundeservice på email@skatepro.no med noen bilder av hvor bolten skal sitte, så er jeg sikker på at vi kan finne en løsning ;)
//Petter
Vis alle 5 omtaler
SkatePro