Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

The HSU Low Vulc Svart/Hvit Skatesko

(1)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Emerica HSU Low Vulc er en lav-profil skatesko med en drop-in G6 innersåle. Disse skate sko er ikke din hverdags-skatesko. Emerica G6 skum innersåle tar skateskone til nye høyder. Med G6 Skum gir disse sneakers myk polstring som absorberer støt direkte under foten og beskytter dine føtter og ben, så selv ved meget harde landinger, gir de rystninger hele veien opp gjennom leggen.

G6 Foam er et high-rebound skum med super støtdemping, vanligvis kombinert med et stabiliserende skum og en yttersåle i gummi. Det øverste laget gir demping til foten og gir en stabil passform, noe som gjør at du kan gjøre ville triks og store hopp uten å være bekymret for at du mister kontrollen.

Hvordan fungerer egentlig G6 skum? For å gi føttene en stabil passform og høy kontroll, er G6 sålen designet for å være tynn ved tå området og deretter tykkere mot hælen, der det er mer polstret for å gi en støtabsorberende effekt.

Skatere får i forveien allerede en del slag og skader nå og da, så det er ingen grunn til å få vondt i føttene etter harde landinger i tillegg. Gled deg til å skate med disse Emerica skatesko!

Funksjoner:

  • Semsket skinn-konstruksjon
  • Drop-In G6 innersåle
  • One-Piece Toe Cap
  • Lett polstret tunge
  • Polstret krage
  • Triangulært Sålemønster
Vis alle

omtaler   (1)

Bedre end forventet
Kasper Strandgaard (Svendborg)
13-02-2017
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro