×
MENY

Skate klær

Klær og sko

Skatewear og streetwear er kjent for sin komfortable passform, høy holdbarhet og kule og tidløse design. Det er også grunnen til at skate klær og sko brukes av mange andre enn skatere, og er en av dominerende stiler i dagens vanlige mote.

Ting som caps, sko, t-skjorter og beanies har kommet seg til toppen av moteverdenen, og de er blitt ikoner uten å gå på kompromiss med den ene tingen de er laget for - skating.

Fra baggy jeans og brede t-skjorter til slanke fit jeans og skjorter. Skating dekker et bredt utvalg av stiler og er ikke bare for et bestemt publikum, men er brukt av alle fra skatere til forretningsfolk.

Et bredt utvalg av merker

Vi har valgt de beste og sterkeste designene blant alle våre merker, så du har alltid det nyeste innen streetwear, skatewear og skatesko. Velg blant 100-talls produkter som bukser, t-skjorter, t-skjorter, skjorter, gensere, jakker, vinterklær, caps, bukser og sokker.

Videre har vi også et stort utvalg av tilbehør som solbriller, nøkkelhengere, armbånd, svettebånd og mye mer. Alle elementer som kan brukes til å skille seg ut fra mengden.