×
Meny

Klær

Hva er skateklær?

Skateklær, også i blant referert til som streetwear, er kjent for sin komfortable passform, høye holdbarhet og tidløse design. Skateklær som T-skjorter, sko, caps og luer har sannelig kommet seg til toppen av moteverdenen og har blitt en av de dominerende klesstilene. Denne populariteten har ført til at både skateklær og skatesko blir brukt av svært mange ikke-skatere også.

Hva slags klær bruker skatere?

Det er ingen spesifikk eller offisiell kleskode skatere følger, men skatere flest er enige om at skateklær skal være slitesterkt, pustende og komfortabelt. Skatere velger ofte T-skjorter og hettegensere som er ekstra store og løse for å få rikelig med bevegelsesfrihet. Shorts er foretrukket på underkroppen av de som ønsker best mulig manøvrerbarhet - mens skatejeans velges av de som ønsker litt mer beskyttelse.

Hvorfor bruke skatesko?

Noe som er svært viktig i enhver skaters garderobe, er skateskoene. De beste skoene for skating er de som kommer med en flat såle for enestående grep og kontroll oppå brettet. Enkelte modeller har moderne innersåleteknologier som hjelper til med å absorbere støt.

Fra baggy jeans og brede T-skjorter til slimfit jeans og skjorter - ja, skateklær kommer i en rekke ulike stiler, så her er det noe for alle og enhver.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser