Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
AO

Scooters Sachem 2 Sparkesykkel Deck

(10)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Sachem-decket fra AO Scooters til trikse-sparkesykler er tilbake igjen. Decket kommer med noen fantastiske forbedringer og en størrelse som er noe større. Det resulterer i et skikkelig kontrollerbart deck som passer ypperlig for bruk til triksing. Decket er også veldig komfortabelt, perfekt til cruiseturer på kvelden.

De forbedringene som man legger mest merke til ved å bare se på dette decket, er bredden og at området ved headtuben har blitt redesignet. En ny 84° headtube-vinkel og en forsterket konstruksjon i dette området gjør dette til et ganske så techy deck som virkelig er i stand til å takle juling og harde rides. AO har faktisk testet dette decket på sine mest hardcore team riders - og de har faktisk brukt dette decket i over 6 måneder så langt - uten at decket har hverken har bøyd seg, eller sprukket.

Dropouts bakerst er box-cut og har blitt laget med sterke forsterkninger som vil helpe decket til å beholde sin rette form i dette området. Og hvis de skulle slites ut så er dem også utskiftbare, dermed kan du alltid erstatte dem med nye.

Dette decket er tilgjengelig i et flott utvalg av farger samt forskjellige lengder slik at du garantert vil finne din favoritt i både størrelse og farge her.

Kompatible deler

Finn produkter som er kompatible med AO Scooters Sachem 2 Sparkesykkel Deck:

Kompatibel med

Modell spesifikasjoner

ModellDeck lengde
S52cm (20.5")
M55.9cm (22")
L58.4cm (23")

Spesifikasjoner

Deck bredde:
13.6cm (5.35")
Hjuldiameter:
100mm, 110mm, 120mm, 125mm
Hjul nav bredde:
24mm, 28mm
Vekt:
1850g
Materiale:
Aluminium 7000 Series
Deck design:
One-piece
Dropout-form:
Box-cut
Konkav:
Ja
Headtube vinkel:
84°
Headtube lengde:
105mm
Headset-type:
Integrated 1 1/8"
Grind plate:
Ikke inkludert
Deck spacers:
Inkludert
Bremse type:
Fender (Brakeless)
Bremse/Fender:
Inkludert
Bremse monteringsbolt:
Inkludert
Hjulbolt:
Inkludert
Aksel diameter:
8mm
Griptape:
Ikke inkludert

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (10)

Reklamationssag, hvor området omkring fenderen var knækket. Skatepro behandlede sagen super hurtigt og professionelt. Kæmpe ros! En behandling, som giver top loyale kunder. Kudos Skatepro!
Jon W. (Roskilde)
06-05-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Jeg har dækket i burntpipe, og jeg er nød til at sige, det er et helt fantastisk. Det er et meget underratted deck, som tit bliver overset syntes jeg. Bredden på decket er helt vildt godt at lave 50/50/Double peg grinds. Jeg kan ikke rigtig sige mere, end at man burde få det her deck. #Staystreet
J. Wichmann (Roskilde)
15-02-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
One of the welds cracked a bit already
David Oviedo (Moorpark)
31-08-2020
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Thank you for your review. We are sorry to hear that you have had an issue with your scooter 😟. We will reach out to you directly to find a solution 😇.

/Abigail
Vis alle 10 omtaler
SkatePro