×
Meny

Sparkesykler

Godt å vite

En sparkesykkel for enhver smak

Mye har skjedd siden gjenopplivelsen av de "moderne" sparkesyklene tilbake på slutten av 90-tallet da den nye generasjonen laget fra aluminium kom på markedet. Disse sparkesyklene var både sammenleggbare og veldig praktiske, noe som gjorde dem ekstremt populære.

Men ettersom det fort ble populært å gjøre triks med sparkesykler, ble det da også nødvendig å designe ekte triksesparkesykler som kunne takle triksing i skateparken og gata.

I dag er både kvaliteten og teknologien på sparkesykler ekstremt med avanserte enn de tidlige modellene på 90-tallet.

Du kan fremdeles få kjøpt sparkesykler som er både justerbare og sammenleggbare, disse er fortsatt den dag i dag populære blant pendlere. Når det gjelder triksesparkesykler laget for nettopp triksing, selger vi setups fra merker som leverer komplette sparkesykler og komponenter fra øverste hylle - tilfredstillende for både nykommere og proffe ryttere.

Triksesparkesykkel - som skapt for triksing

Triksesparkesykler brukes vanligvis i skateparker, gatene, og urbane områder som f.eks. parkeringsplasser. Triksesparkesykling er en teknisk og utstyrskrevende, triksesparkesyklene utsettes nemlig for mye juling og slitasje. Ingen sparkesykler varer for alltid - men triksesparkesykler er ekstremt slitesterke, og vi har et digert utvalg. De forsterket og designet for nettopp holdbarhet. Du kan også her finne et bredt utvalg av skreddersydde custom komponenter - slik at du kan bygge din eget drømme-setup. Custom triksesparkesykler består vanligvis av spesifikke komponenter fra ulike merker, satt sammen av eksperter.

Sparkesykler med store hjul

For transport og pendling anbefaler vi sparkesykler med store hjul (120 mm eller mer). Disse sparkesyklene er vanligvis designet for voksne, men kan også brukes av barn. De er som regel sammenleggbare, og derfor lette å ta med seg i et tog, på skolen eller arbeidsplassen. Store hjul er mindre følsomme for ujevnheter i veien, mer retningstabilitet + at de ruller raskere enn setups med små hjul.

Hvis du vil lære mer om sparkesykler, les da vår guide - Kjøp av Sparkesykkel.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser