Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Swath 18/19 Snowboard Støvler

(4)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Swath er noen glimrende snowboardstøvler fra Burton som kommer med en medium stiv flex.

Disse snowboardstøvlene har blitt designet med Speed Zone -lissesystem. Dette er et enkelt og brukervennlig lissesystem.

Imprint 3 -innerstøvlene kommer med svært mange strålende egenskaper og løsninger som vil sikre en kjempegod passform, optimaliserte kraftoverføringer og en deilig komfort. De er laget med en pustende støvelteknologi som benytter seg av et termisk-aktiverende karbon, vevd inn i selve innerstøvlene. Burton kaller denne teknologien for Dryride Heat Cycle Lining. Denne teknologien stråler og reflekterer kroppsvarme tilbake til føttene - samtidig som den transporterer ut fuktighet.

Focus Cuffs har blitt implementert på støvlene for å optimalisere komfort og kontroll. De vil også sørge for at føttene er pakket godt inn, at hælfestet er på topp og at leggene dine er støttet godt opp av de strekkbare sonene som er laget av neopren.

Til slutt har disse all-mountain og off-piste snowboardstøvlene blitt laget med de komfortable DynoBITE-yttersålene slik at demping og rebound leveres fra absolutt øverste hylle. Dermed får du altså her noen glimrende snowboardstøvler som egner seg perfekt til bruk både i -og utenfor alpinanlegget (både on-piste og off-piste).

Spesifikasjoner

Flex:
Mellom
Nivå:
Begynner, Øvet, Avansert
Kjøre Stil:
All Mountain, Freeride
Lukke mekanisme:
Speed lacing
Kjønn:
Mann

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (4)

Bekväma. Sitter tajt om foten. Bra boots!
Eduardo Rodriguez (Johanneshov)
13-02-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 4 omtaler
SkatePro