×
Meny

Speed Skate Skinner

Godt å vite

På jakt etter høykvalitets Speed Skate Skinner?

Innen speed-skating er det åpenbart at alt handler for det meste om fart. Speed Skate Skinner er laget fra aluminium - dermed optimalisert for å gi maksimal stivhet og minimum vekt. Så med andre ord, optimal kraftoverføring fra føtter ned til det aktuelle underlaget.

Speed Skate Skinner her hos SkatePro er kompatible med alle støvler som har en standard passform på 165 mm eller 195 mm. Hvis skinnene er kun kompatible med 90 mm, eller opptil 125 mm hjul - vil dette være oppført i de enkelte produktbeskrivelsene. Der vil du også finne informasjon om det aktuelle monteringssystemet på speed skate -skinnene er kompatible med en spesifikk støvel.

Per dags dato er 125 mm den største hjulstørrelsen man får til speed-skating. Du vil finne haugesvis av ulike Speed Skate Skinner her hos oss, perfekte for denne b.la. denne størrelsen.

Skaff deg et par skinner til Speed Skate som skiller deg ut fra mengden

Hvis du jakter Speed Skate Skinner som får deg til å skille deg ut fra mengden, har vi også en håndfull med slike skinner. Også dette er høytytende skinner, bare at her har skaperne også brukt litt ekstra tid på selve designet til skinnene.

For et par år siden så vi skinner til speed skate med alt fra fire til åtte hjul på én skøyte alene, men forskning har vist at jo lettere støvlene er, desto mindre friksjon vil hjulene gi - noe som sørger for mer fart. Dette er grunnen til at du sjeldent ser speed-skaters med mer enn fire hjul per skinne. Dette er også årsaken til et 3-hjul setup har blit stadig mer og mer populært å se ikke bare på skøytebanen, men også i byens gater.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser