MENY
×

Speed Skate Skinner

  Filter
Merker
Hjuldiameter
Hjulbase
Montering
Ramme type

Trenger du speed skate skinner? Vi anbefaler Trinity

I speed skating så er det åpenbart at alt handler for det meste om fart. Speed skate skinner er laget i aluminium, dermed er dem optimalisert for å gi en veldig lav vekt med maksimal stivhet. Dette vil sørge for en toppklasses kraftoverføring fra beina dine og ned til underlaget. Speed skate skinner her hos Skatepro er kompatible med alle støvler for speed skating som har en standard monteringsavstand på 6,5" (16.76 cm). De eneste untakene vil være noen få skinner for 100 mm og 125 mm hjul. Hvilke skinner som passer med hvilke støvler etc. vil du kunne finne i produktbeskrivelsen på produktsiden til hvert enkelt produkt.

Hvis du trenger nye skinner, da anbefaler vi virkelig skinner fra Powerslide som etter vår mening produserer de beste skinnene på markedet. Den aller beste (og raskeste) er deres Trinity-skinne som kan ta 3 eller 4 store hjul med en størrelse på 125 mm. Per dags dato så er 125 mm den største hjulstørrelsen man får til speed skates og Trinity er den perfekte skinnen til disse hjulene.

Skill deg ut fra mengden

Hvis du er på utkikk etter en speed skate skinne som vil få deg til å skille deg ut fra mengden, så har vi også en håndfull med skinner fra Powerslide som kan hjelpe deg med nettopp dette. Dette er også skinner som gir deg en høy ytelse, bare det at på disse skinnene så har skaperne brukt litt ekstra tid på selve utseendet og designet.

For et par år siden så kunne vi se speed skate skinner med alt fra fire til åtte hjul på én skøyte alene, men forskning har vist at jo lettere støvlene er, desto mindre friksjon vil hjulene gi - noe som sørger for mer fart. Dette er grunnen til at du sjeldent vil se speed skatere med mer en fire hjul per skinne.