Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
MENY
Ninebot Segway

Ninebot By Segway One S2

NOK 7.999,-
 
(10)
Zoom
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Beskrivelse

One S2 fra Ninebot by Segway er et airwheel / el-kjøretøy som gjør transport enkelt og morsomt for alle voksne. Takket være den innovative Leansteer fotstyringen og over 200 mikrojusteringer per sekund, vil dette Ninebot airwheel holde deg balansert, uansett hvilket nivå du er på.

One S2 airwheel styres først og fremst av din egen balanse. Alt det krever av deg er at du helle kroppen din i den retningen du ønsker å kjøre. Fotstøttene kan felles inn, noe som gjør det kompakt og lett å ta med seg. Når du vil kjøre igjen, kan du lett slå dem ut igjen, montere dem, og du er klar til avgang.

Ninebot One S2 kommer med en app for smartphones som lar deg styre mange forskjellige funksjoner som lysfarger, batteristatus og firmware-oppdateringer.

Ninebot har jobbet sammen med Segway i en stund. Mellom de to selskapene, er det 16 års erfaring i selvbalanserende personlig transport, og de har til sammen over 400 teknologi patenter. Nine Bots oppgave er å holde kjøregleden på topp hos brukere og sørge for at du kan føle deg så trygg som mulig ved bruk av deres transportmidler.

Materialene er alle valgt på grunn av deres lette egenskaper og for deres strukturelle styrke og holdbarhet. Materialene består av magnesium, titan, karbon og aluminium.

Spesifikasjoner:

  • Motor: 1 x 500 watt nominell (maks 1 x 1000 watt)
  • Sertifikater for Motor: CCC, CE
  • Maks hastighet: 24 km / t
  • Omtrentlig kjøreavstand per. opplading: 30 km
  • Max vinkel opp / ned bakker: 15°
  • Maks brukervekt: 120 kg
  • Bruker høyde: 120 cm - 200 cm
  • Beregnet ladetid: 4 timer
  • Vekt: 11.4 kg
  • Dimensjoner: L: 419 mm x B: 182 mm x H: 448 mm

Advarsel:

Reglene for bruk av elektriske rekreasjonskjøretøy på offentlig veg varierer fra land til land. Vi oppfordrer deg til å sjekke med ditt lokale politi eller offentlig myndighet for å gjøre deg oppmerksom på de spesifikke regler i ditt land.

Siden Ninebot En S2 er et elektrisk kjøretøy, anbefaler vi deg å bruke den i tørre omgivelser og ikke på sand eller for støvete overflater.

Spesifikasjoner
Opplader stikkontakt:
EU
omtaler  
 
(10)
Ikke lige så nemt at kører pp som den ser ud.. Men tålmodighed betaler sig
Michel Santos da Silva Milleri (København K)
09-01-2018
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Ungerne elsker den, den er bare pisse god
Claus H Kristensen
09-08-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
It is just as i expected
Chen Jianhua (ringsted)
13-02-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Fik en Ninebot one S2 i fødselsdagsgave (47 år) i slutningen af september. Frygtede at alder, højde og drøjde (i runde tal 2 m, 100 kg) gav problemer. Efter ca 1-2 timers balancering med støtte (under en trappe) kunne jeg køre 20-30 m af gangen. Nu har jeg vel kørt 6-8 timer ialt og kan drøne rundt på vores lokale stier uden problem. At dreje skarpt eller hurtigt, samt at stige på skal der stadig øves på (efterårsvejret stiller begrænsninger). Skal også være lidt mere sikker før jeg begiver mig ud i trafikken med mange mennesker og biler (jeg ved godt den ikke er lovlig i trafikken, så ignorer venligst denne kommentar) Min datter på 14 drøner rundt med mobiltlf i den ene hånd og taske i den anden uden problemer. Alt i alt: Den sjoveste dims / gadget jeg nogensinde har haft og jeg er vildt begejstret for den. Har ingen problemer haft (ud over selvforskyldte skrammer når den er faldet i starten). Mvh Mikkel
Iris G. (Glostrup)
31-10-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Väldigt bra produkt jämfört med liknande produkter från andra tillverkare. Detta är inte mindre än den fjärde elektriska enhjuling som jag köper och det är helt klart den bästa hittills, och till lägsta pris dessutom. Tidigare produkter har "gått sönder" genom att batteriet blivit dåligt. Till den här produkten kan man köra ersättningsbatteri från tillverkaren med instruktioner i manualen för hur man byter själv. Kanonbra! Eftersom jag inte hittat något negativt med produkten hittills blir det fem stjärnor!
Daniel Nyberg (Växjö)
20-06-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
This is the coolest gadget to have come my way in a long time. Although it took me some time to get around it, now i have mastered it to almost perfection. I am so glad i bought this. Thanks SkatePro and Ninebot
Adedayo Ademoye (Dublin)
04-01-2018
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Amazing
Christoforos athanasopoulos (Luton)
03-08-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Vis alle 10 omtaler