×
MENY

Segway Ninebot

Segway hoverboard : Hva slags trolldom er dette?

Et Segway board eller en Segway Ninebot er en 2-hjuls-selvbalanserende scooter. Selskapet fikk patenten på Segway boardet (eller segboard som det forkortes til) i 2001 og har siden da sluppet flere modeller. I 2016 lanserte selskapet mini Segway'en som er den mindre lillebroren til Segway boardet - mini'en kan også brukes av barna.

Alle Segway boards kommer med ulike spesifikasjoner og egenskaper. Hoverboardet er f.eks. lettere å bære med seg og er mindre i størrelsen enn den tradisjonelle Segway scooteren. Så her handler det om hvilke preferanser du har samt hva slags egenskaper du ønsker på ditt kjøretøy.

Historien og dramaet om Segway hoverboard

Historien om Segway og Ninebot hadde blitt en god film, fordi det er rett og slett litt av et drama. Segway scooteren ble oppfunnet i USA, men investorene hadde problemer med å gjøre denne nye formen for elektrisk transport til en lønnsom virksomhet.

I mellomtiden, i Kina - et selskap med navnet; Ninebot, de hadde nemlig produsert et lignende produkt. Men siden Segway på verdensbasis allerede eide hele patenten på den selvbalanserende scooteren, så ble ikke dette godt mottatt i USA. Segway saksøkte Ninebot. Men hvordan håndterte Ninebot dette? De kjøpte Segway og fusjonerte de to selskapene. Så dette er grunnen til at vår selvbalanserende scooter kalles både Ninebot og Segway.