MENY
×
Tilbake |

CCM Ribcor 44K Senior Hockeyskøyter

NOK 2.899,-
Zoom
Vennligst velg modell + skostørrelse 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

CCM 44k hockey skøyter er laget i samarbeid med profesjonelle spillere. De har jobbet med å optimalisere pumpesystemet, filt tungen, quarteren og støtten. Pumpesystemet gir et mye mer personlig tilpassningnivå med ekstra komfort. Ribcor quarteren gir økt fremrettet fleksjon og holdbarhet.

Tungen i 44k hockeyskøyter er en todelt filt konstruksjon med beskyttelse mot gnagsår etter lissene. Yttersålen er laget av injisert plast og er ventilert for å gi en lettere støvel med god luft gjennom tømming.

CCM anatomisk fotsåle sikrer at du får det beste ut av dine kraftoverføringer hver gang.

Takket være bruken av Speed ​​Blade 4.0 på disse ishockey skøyter får du enda mer finstemt kraftoverførsel. Dette blad gir også en meget aggressiv og kort svingradius.

Spesifikasjoner

Innerstøvel detaljer:
Lace bit beskyttelse, Filt-foret tongue, PUMP
Utskiftbar blad:
Ja
Støvel materiale:
Kompositt
Støvel type:
Hard
Lukke mekanisme:
Snøre
Cuff:
V-Cut
Yttersåle:
Formstøpt lav profil
Blad materiale:
Rustfritt stål
Toepick:
Ingen

Omtaler

Fungerer veldig bra, som forventet .....
Jan-Trygve Akre (Sagstua)
31-01-2017
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Skøjterne var ok, men I kan ikke sælge dem som "sharpened" det er de på INGEN måde.
Iben Darfelt (Kjellerup)
04-01-2017
Stemmer: 2 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Vi beklager at skøjterne ikke levede op til forventningerne. Alle de skøjter vi sælger er fabriksslebet, denne slibning vil dog for mange som har bare nogen erfaring med skøjteløb være for lidt. Derfor tilbyder vi en standardslibning som tilkøb til vores skøjter til 59 kr. Ud fra bestillingen ser det ikke ud til at denne service er blevet bestilt, hvis slibningen er bestilt på en anden ordre og vi ikke har fået gjort det, så må du meget gerne sende ordre nummeret til os på email samt et billede af klingerne på skøjterne, så ser vi på sagen. Billedet kan sendes til email@skatepro.dk
/Mads