Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Ishockey utstyr

Godt å vite

Ishockey er en sport som krever mye utstyr. Derfor har vi et stort utvalg av ishockey utstyr, hockey skøyter, køller og beskyttelsesutstyr. Enten du er nybegynner eller spille ishockey på høyt nivå, har vi massevis av ishockey utstyr som passer dine behov.

Hockeyutstyr - Hva trenger jeg?

Ishockey er en kontaktsport, som vil si at spillerene må presse og skubbe i hverandre når de dekker hverandre. Av samme grunn er det også en sport med en høy risiko for skade - store og små. Fordi ishockey er en grov sport, så det er viktig å alltid bruke beskyttelsesutstyr når du spiller, inkludert hjelm, skulderputer, albue pads, munn vakt, sikkerhetshandsker, hockey bukser (shorts beskyttelse) og benskinner. I tillegg til sikkerhetsutstyr så er skøyter og hockeykøller viktig ishockey utstyr som ikke kan fravikes. Hvis du leter etter beskyttelse, skøyter eller køller så kan du se på kategoriene.

Mer om hockey utstyr

Ishockey er en sport med to lag med seks spillere, av de seks spillerene er det en keeper. De fem spillere på banen er vanligvis delt inn i tre angripere og to forsvarsspillere. Uten overtids elementer en kampen 60 min.

Ishockey har hatt mange forskjellige navn, og reglene har også endret seg flere ganger opp gjennom årene. En av de første versjonene av sporten minnet om golf på et vis. Montreal er sentrum for moderne ishockey, og det er herfra at sporten har utviklet seg siden slutten av 1800. I 1875 ble den første organiserte ishockey kamp spilt i Montreal. Profesjonell ishockey har eksistert siden tidlig i det 20. århundre.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser