×
Meny

Anon Skibriller

Når det gjelder produksjon av skibriller, linser, hjelmer og slikt tilbehør for ski og snowboarding - er Anon et av de ledende merkene på markedet i dag. Anon eies av gigantmerket; Burton. Anon har rett og slett skapt sin egen suksesshistorie med b.la. Magna-Tec, en revolusjonerende og innovativ funksjon på deres skibriller. Denne smarte løsningen har et smart magnetsystem som lar deg enkelt feste og bytte ulike linser på skibrillene. Hjelmene fra Anon er utstyrt med et avansert sikkerhetssystem; WaveCel, og her snakker vi et helt nytt nivå av beskyttelse.

Skibriller fra Anon kommer i en rekke ulike farger og de har et stort utvalg av linser for ulike lysforhold. Skibrillene har også fuktighetstransporterende skum som føles komfortabelt og godt på huden. På toppen av alt dette er også mange av deres modeller kompatible for bruk av vanlig briller under skibrillene.

Anon har tatt i bruk mange av verdens beste idrettsutøvere i bransjen for å bli inspirert, informert, og i stand til å sørge for at deres produkter imøtekommer de høyeste standardene. Når det gjelder ytelse, komfort og sikkerhet - har Anon virkelig tatt saker og ting til nye høyder på mange av deres produkter.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro