Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

BH51M Smart Hjelm

(14)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Fra Witt by Livall så introduseres BH51-serien med Smart Hjelm. Allerede fra første øyeblikk etter den ble introdusert på messene, så har den sanket inn flere priser for sine strålende egenskaper, i tillegg til det flotte og smarte designet.

Denne BH51M hjelmen, er premiumutgaven av de 2 tilgjengelige modeller. Den kommer med et retro look og har noen skikkelig unike høyteknologiske egenskaper, f.eks. de monterte LED-lysene bakerst på hjelmen som er automatiske. En lyssensor måler lysnivået i dine omgivelser og deretter aktiverer den lysene hvis det er nødvendig. BH51M kommer også med et lydsystem som vil gi deg musikk mens du er på farten, i tillegg til at du ikke gå glipp av en telefonsamtale hvis noen ringer deg - og hvis du er ute på sykkeltur med andre ryttere som også har denne hjelmen, så fungerer den også som en walkie-talkie.

Denne versjonen kommer også med en fjernkontroll som du kan bære for hånd, du kan også montere den fast direkte på sparkesykkelbaren eller sykkelstyret. Dette vil la deg kunne aktivere blinklysene når du skal svinge på veiene, trykk på knappen for å signalisere en høyresving - da vil nemlig blinklysene bakerst på hjelmen blinke nydelig 9 ganger på høyresiden av LED-lysene, og etter dette så vil dem slå seg av helt automatisk. På denne fjernkontrollen så har du også kontroll på selve volumnivået, i tillegg til at du kan svare på telefonen hvis det ringer -samt legge på igjen.

Det er enkelt å få en skreddersydd passform med denne hjelmen takket være den justerbare stroppen rundt haken, i tillegg til det justerbare hjulet bak ved nakken som lar deg stramme hjelmen til den perfekte passformen. Innvendig mikrofiberbelagt polstring gjør at hjelmen er veldig behagelig å ha på seg. Dette forbedres ytterligere av de 12 ventilasjonshullene som hjelmen har.

Kompatibel for app-tilkobling både med Android og Apple sine produkter, noe som lar deg legge til en ICE-kontaktperson (nødstilfelle-kontaktperson) som vil bli varslet hvis du skulle komme ut for en ulykke.

Egenskaper:

  • Elektrisk Parameter: DC 5V/1A
  • Batterikapasitet: 3.7V/600mAh
  • Ladetid: ca. 2 timer
  • Batterilevetid: ca. 10 timer (med standard lysnivå)
  • Inkludert ladeutstyr: Magnetisk USB-kabel
  • Radiofrekvens (Bluetooth) : BT4.1 2.402GHz~2.480GHz, Maks. 6mW
  • Bluetooth Rekkevidde: Maks. 10m, uten blokkeringer
  • Høyttalere: 0.5W X 2
  • Mikrofon: -42dB
  • Elektrisk Isolasjonsklasse: IPX4
  • Synlighet / Lysrekkevidde: 270°

Sertifiseringer:

  • CE
  • ROHS
  • FCC
  • EN1078
  • CPSP1203
  • AS/NZS 2063

Spesifikasjoner

Innvendig mål:
57cm, 58cm, 59cm, 60cm, 61cm
Størrelsesjusterbar:
Ja
Sertifikater:
EN 1078, CPSC 1203, AS/NZS 2063:2008
Skall type:
ABS
Indre må type:
EPS
Padding materiale:
Skum, Micro fiber
Padding tykkelse:
4mm
Extra padding included:
Nej
Vekt:
470g
Vis alle

omtaler   (14)

Nemt at bestille, perfekt kommunikation og super hurtig levering. MEGET tilfreds
Torben Alex Nielsen (Hedensted)
07-01-2020
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Stor ros med levering. Produktet mangler dog lidt forbedringer. Variablen af størrelse så den passer dit hovede er ikke lille nok, den kan ikke gå langt nok ned så den passer godt til hovedet. Lydniveauet fra højtalerne ikke er højt nok hvis man køre med 25 kmt f.eks. Plus mikrofonen opfanger ikke ens stemme ret godt, man skal derfor taler meget højt for den anden kan hører en. Jeg elsker dens smarte funktioner, det er en innovativt og det er skønt de går foran og skubber grænsen for hvad en hjelm skal være. De mangler dog at lave en off-funktion på deres fjernbetjening så du kan stoppe dit blink lys igen istedet for den bliver ved med at blinker selvom du har drejet af for noget tid siden. Deres walkie/talkie funktion ødelægger den oplevelse man tænkte man kunne få ved at bruge ens egen assistent, Siri eller Alexacia, til at kunne ringe op osv. Lidt skuffet over dem men holder øje med deres udgave ;)
Dennis Petersen (Tønder)
24-07-2019
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Super levering, god produkt
Signe Juul Clevin (Kbh K)
07-03-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Snabb leverans. Grym produkt!
Christoffer Mattsson (Åkersberga)
03-06-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 14 omtaler
SkatePro