×
Meny

Rulleskøyter & Rollerblades

Godt å vite

Rulleskøyter og retro roller skates for alle

Hos SkatePro kan du finne rulleskøyter til barn, kvinner og menn i alle aldre og på alle nivåer. Rollerblades og retro-rulleskøyter finnes i et stort antall ulike modeller som er laget for ulike formål. Den mest brukte versjonen er rulleskøyter hvor hjulene sitter på rekke etter hverandre. Men det er også mange tilhengere av roller skates hvor hjulene sitter i par som på et skateboard.

Inlines er Rollerblades

Det finnes ulike inline-rulleskøyter til disiplinene fitness, speedskating, rullehockey, street/aggressiv og freeskating. Disse ruller bedre og er mer retningstabile enn retro-rulleskøyter, noe som gjør at du ikke så lett faller fremover eller bakover. Siden inline-skøyter er den mest populære skøytetypen, er det også derfor du det bredeste og beste utvalget av disse skøytene og komponenter til dem.

Retro-rulleskøyter er Roller Skates

Roller skates er for mange den originale rulleskøytetypen og har fortsatt en stor gruppe tilhengere. Kjøreteknikken er litt annerledes, og mange synes det er lettere å kontrollere. Roller Skates er også kjent som Retro-rulleskøyter ettersom de var de første på markedet. Noen voksne foretrekker derfor også roller skates, siden deres første skøyteopplevelse var nettopp med denne typen. Det handler for det meste om smak og behag - og nostalgi. Når det gjelder Derby- skøytegrenen, er det standard å bruke roller skates, da de også er optimale for dans og disco-skating.

Hvis du er i tvil om hvilken type rulleskøyte du bør velge, kan du lese mer om de forskjellige rulleskøytetypene i vår guide: Guide til kjøp av rulleskøyter.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser