MENY
×

Rulleskøyter & Inlines

Rulleskøyter og retro rulleskøyter for alle

Hos SkatePro kan du finne rulleskøyter til barn, kvinner og menn i alle aldre og på alle nivåer. Rollerblades og retro rulleskøyter finnes i et stort antall ulike modeller som er laget for ulike formål. Den mest brukte versjonen er rulleskøyter hvor hjulene sitter på rekke etter hverandre. Men det er også mange tilhengere av retro rulleskøyter hvor hjulene sitter i par som på et skateboard.

Inline Rollerblades

Det finnes ulike inline rollerblades til disiplinene fitness, hastighet, roller hockey, street/aggressiv og freeskating. Inline roller blades ruller bedre og er mer retningstabile enn quad skates, noe som gjør at du ikke så lett faller fremover eller bakover. Siden inline roller blades er den mest populære typen skøyter, er det også her du finner det største utvalget av både rulleskøyte og reservedeler.

Retro Rulleskøyter

Retro rulleskøyter er for mange den originale rulleskøyte og har fortsatt en stor gruppe tilhengere. Kjøreteknikken er litt annerledes, og mange synes det er lettere å kontrollere. Quad blades er også kjent som retro rulleskøyter siden de var de første på markedet. Noen voksne foretrekker derfor også retro rulleskøyter, siden deres første skøyte opplevelse startet på et par side-by-side. Det handler om smak og nostalgi. Innenfor Derby sporten er det standard å bruke side-by-side rulleskøyter, og de er også optimale for dans og disco skating.

Hvis du er i tvil om hvilken type rulleskøyte du bør velge, kan du lese mer om de forskjellige rulleskøytetyper i vår guide Guide til kjøp av rulleskøyter.