×
Meny

Rulleskøyter Beskyttelse

Skøyter beskyttelse er essensielt

Det er neppe noe verre enn å forlate gaten eller parken før planlagt, med blåmerker og skader over alt. Uansett om du er en aggressiv skater eller de fleste ruller rundt for sakens skyld, er det alltid et must å ha den riktige typen beskyttelsesutstyr.

I denne kategorien finner du skateshjelmer, sykkelhjelmer, håndleddbeskytter, knebeskyttere, albuebeskyttere og mange andre typer beskyttelsesutstyr. Vi har utstyr for både skateboarding, rulleskøyter og hockey og i størrelser for både barn og voksne.

60% av alle skate relaterte skader omfatter barn under 15 år. Derfor er det ekstra viktig å sørge for at bare barn bruker beskyttende utstyr når de ruller, skater, spiller roller derby, ishockey og rollerhockey.

Hvis du velger å kjøpe ditt beskyttelsesutstyr her hos SkatePro, kan du være sikker på at alt utstyret oppfyller de europeiske og amerikanske sikkerhetsstandardene.

Beskyttelses utstyr løfter deg til neste nivå

Beskyttelses utstyr gir deg muligheten til å bevege deg ut fra komfort sonen uten at du risikerer deg selv for store skader. Og dette vil skje mange ganger når du f.eks prøver å lande et nytt triks.Å bruke beskyttelses utstyr vil gi deg en ro i sinnet og en stor selvtillit som vil øke dine sjanser for suksess innenfor din sport.

Foruten om å bruke beskyttelses utstyr, burde du alltid evaluere risiko faktorene først og det er også en riktig god ide å varme opp litt først.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser