×
MENY
×

Beskyttelsesutstyr

Sikkerhet er essensielt

Det er neppe noe verre enn å forlate gaten eller parken før planlagt, med blåmerker og skader over alt. Uansett om du er en aggressiv skater eller de fleste ruller rundt for sakens skyld, er det alltid et must å ha den riktige typen beskyttelsesutstyr.

I denne kategorien finner du skateshjelmer, sykkelhjelmer, håndleddbeskytter, knebeskyttere, albuebeskyttere og mange andre typer beskyttelsesutstyr. Vi har utstyr for både skateboarding, rulleskøyter og hockey og i størrelser for både barn og voksne.

60% av alle skate relaterte skader omfatter barn under 15 år. Derfor er det ekstra viktig å sørge for at bare barn bruker beskyttende utstyr når de ruller, skater, spiller roller derby, ishockey og rollerhockey.

Hvis du velger å kjøpe ditt beskyttelsesutstyr her hos SkatePro, kan du være sikker på at alt utstyret oppfyller de europeiske og amerikanske sikkerhetsstandardene.

Ta alltid forholdsregler med riktig beskyttelsesutstyr

I tillegg til å ha på seg beskyttende utstyr, er det et par forholdsregler, som begrenser risikoen for at du blir skadet når du er ute og skater.

  • Vær forsiktig med triks og hopp.
  • Tøm alltid lommene for alle harde og skarpe gjenstander.


Videre er det alltid en god ide å gjøre noe uttøyning før og etter dine sessions eller kamper.

For å oppsummere: Hvis du tar forholdsregler og har den rette beskyttelsen, bør du være relativt trygg når du går ut der du utfører stunts eller spiller hockey eller hvis du er ute og ruller.