Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
CCM

Jetspeed 350 Junior Hockeykølle

(2)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Jetspeed 350 Junior Hockeykølle - formålslaget til nybegynnerne opp til de viderekommende spillerne. Kølla har noen flotte nybegynnervennlige egenskaper.

Vi starter i toppen, her finner du et kombinert todeltdesign av karbon/glassfiber som gir deg en holdbar og responsiv hockeykølle med flere bruksområder/egenskaper for der ute på banen. Den har et hybrid treffpunkt (kick point) som gir kølla en fin kontrollerbar hengetid - dette er perfekt for å finpusse teknikken din. Jetspeed 350 er ganske så stiv fra CCM-logoen og oppover, dette lar deg lade og skyte svært raskt. Også JS3-bladet er stivt, noe som er midt i blinken for trening på presise skudd og pasninger.

Videre nedover på hockeykølla så vil man se at skaftet på kølla er designet smalere, dette er for å gjøre kølla raskere. Selve skaftet er konstruert med avrundede hjørner og rette sidevegger. Dermed får junior et utmerket grep og en hockeykølle som kort fortalt er svært brukervennlig for nybegynnerne.

Hockeykølla du ser på her, er Junior Jetspeed 350 -utgaven. Den kommer med en P29-profil og en flex på 40.

Usikker på hvilken hockeykølle du skal skaffe deg? Ta da en titt på våre guide.

Spesifikasjoner

Blad Materiale:
ABS (Plastikk)
Flex:
40
Kølle Lengde:
124.5cm
Stav Materiale:
Komposit Fiberglass og Kullfiber
Vekt:
540g

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (2)

My grandson says his new hockey stick is the best thing ever. Great service delivered as promised would definitely use skatpro again
Helen Law (Aberdeen)
17-01-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 2 omtaler
SkatePro