Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Ultralight Longboard Trucks

(7)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Atlas Truck Co. er velkjente for å produsere deler til både longboarding og skating, på mestervis. Dette er den oppdaterte versjonen av deres populære Reverse Kingpin Truck. Den er som skapt for carving, cruising og freeriding. Den er mye mer vendbar enn Atlas Downhill Truck, men dette går allikevel ikke utover Atlas sin leveregel som er å levere ryttere holdbarhet, samt god stabilitet ved høy fart.

Dette er en freeride truck som har et setup med cone-bushings både på road og board -sidene. Dette bringer frem den naturlige og lekende siden av denne truck'en. Da disse trucks ble laget, så var hovedfokuset på at vekten skulle holdes på et absolutt minimum. Takket være bruken av en uthult stålaksel, så har Atlas klart å kutte av hele 20% av vekten på disse, i forhold til den originale versjonen deres.

Spesifikasjoner

Truck størrelse:
180mm (7")
Truck type:
Inverteret kingpin, Standard hanger
Antall per pakke:
1
Materiale:
Aluminium
Vekt:
498g
Monterings bolte:
Ikke inkludert
Cushioning:
89A, SHR
Akselbredden:
10"
Hanger Grad:
48°
Vis alle

omtaler   (7)

I have used them for my 32 inch city cruiser set up. Super happy!
Alan J. (Hinnerup)
06-08-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Great, loved them, so smooth right out of the box!
Bridger uleberg (Minot)
14-08-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Took these out for a long ride yesterday on my drop down deck, once I got them tightened correctly they felt amazing. Very fluid movement and controlled turning, nice turning circle on then too. I've recommended then to a friend who is looking for some new trucks. You can also feel the weight difference when compared to the stock trucks that came with my board. The green and black also look really cool and suit my board!
Daniel Gillespie (Hove)
08-10-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 7 omtaler
SkatePro