×
Meny

Longboards

Godt å vite

Longboards - Surfebrett med hjul?

Et longboard er lengre enn et typisk skateboard som vanligvis er ca. 90-120 cm (35"-47"-tommer). Longboards er perfekte til cruising, racing, downhill, eller bare for transport. På et longboard får man et langt mer smooth rull sammenlignet med et vanlig skateboard. En tur på oppå et longboard sammenlignes ofte med å surfe på asfalt rett og slett - samme godfølelsen.

Forskjellige typer longboards

Det finnes mange forskjellige former på de ulike longboards der ute på markedet, og alle har sine egne formålslagde fordeler. Brettene har f.eks. ulike designs på deck, forskjellige flex-mønster, og påmontering av trucks. Hovedsakelig finnes følgende typer longboards der ute:

Cruiser longboards : for cruising og transport

Et longboard til cruising er ofte designet som et surfebrett, med pintail. Så denne type longboards er midt i blinken for deg som vil ha smooth surfende cruise.

CARVING LONGBOARDS : FOR ACTIONFYLTE TURER PÅ ASFALTEN

For deg som vil ha en skikkelig actionfylt tur, så er et Carving Longboards som skapt for deg. Carving minner veldig ut som surfing ute på vannet eller snowboardkjøring på puddersnø.

Dancer longboards - slipp din indre kunstner løs

Perfekte brett til å prøve seg på kunsten av og danse oppå et longboard. Samtidig utvikler slike brett også balanseevnen din betraktelig - perfekt til langturer.

Freestyle longboards - LEGG TIL NOEN TRIKS TIL PÅ DITT CRUISE

Et brett med en perfekt kombinasjon av egenskaper for surfing og triksing. SkatePro anbefaler et Freestyle Longboard til deg som ønsker å gjøre triks med ditt longboard.

Freeride longboards - for slides og triks

Ved freeride er målet å utføre slides og triks, enten det er downhill eller på flatt underlag. Freeride minner mye om downhill, men skiller seg ut med bedre sine bedre egenskaper for triksing.

Downhill longboards - for hastighet og slides

Et longboard for downhilll er midt i blinken for deg som ønsker å kjøre i nedoverbakker med høy fart, eller for deg som bare ønsker å ha et longboard med enestående stabilitet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser