×
MENY

Longboards

Godt å vite

Longboards - Surfebrett med hjul?

Et longboard er lengre enn det typiske skateboardet som vanligvis er ca. 90-120 cm (35"-47"). Longboards er perfekte til cruising, downhill skating eller bare for transport. På et longboard så får du et mer flytende og jevnt rull sammenlignet med vanlig skateboard. En tur på longboardet sammenlignes ofte med å surfe på asfalt rett og slett. Har du først kjent på den deilige og gøyale følelsen av å cruise på et longboard, da kan man fort bli avhengig.

Forskjellige typer longboards

Det finnes mange forskjellige former på de forskjellige longboardene på markedet, alle med sine egne individuelle fordeler. Alle longboards har hver sin karakteristikk som er designet på decks, mønstrene og monteringen av trucks. Når man snakker om longboards, er det generelt 3 forskjellige typer man snakker om:

Cruiser-longboards : for cruising og transport

Et longboard til cruising er designet slik at bakenden tipper litt, så dette er inspirert av surfere og passer best til surfertypen som elsker et elegant og jevnt cruise.

CARVING-LONGBOARD : FOR ACTIONFYLTE TURER PÅ ASFALTEN

For deg som vil ha en skikkelig actionfylt tur, så er carvinglongboardet midt i blinken for deg. Carving kjennes ut som surfing eller snowboardkjøring på puddersnø.

Dancer-longboards - slipp din indre kunstner løs

Perfekte til å utforske det å danse på longboardet. Samtidig utvikler det også balanseevnen din. Dette er det ideelle longboardet å ta med seg på lange turer.

Freestyle longboards - LEGG TIL NOEN TRIKS TIL DITT CRUISE

En perfekt kombinasjon av surfe -og trikseevner. SkatePro anbefaler et freestylelongboard til deg som ønsker å trikse på longboardet.

Freeride longboards - for slides og triks

I freeride så er målet å utføre slides og triks, enten det er downhill eller på flate overflater. Freeride minner mye om downhill, men skiller seg ut med bedre trikseevner.

Downhill longboards - for hastighet og slides

Et downhilllongboard er midt i blinken for deg som ønsker å kjøre i nedoverbakker med høy fart, eller for deg som bare ønsker å ha et longboard med høy stabilitet.