MENY

Longboards

Et longboard er en spesiell, lengre utgave av et skateboard (som regel 90-120cm). Longboards er perfekte til å cruise, downhill skating eller til transport. På et longboard får du en mer flytende skaterstil sammenlignet med vanlig skateboard, og en tur på et longboard sammenlignes ofte med å surfe på asfalt. Har du først prøvd følelsen av å cruise på et longboard, blir du hooked!

Det finnes mange forskjellige former for longboards, alle med deres individuelle fordeler. Alle longboards har hver sin karakteristikk som er decks, mønstre og måten å samle dem på. Når man snakker om longboards, er det generelt 3 forskellige slags:

Cruiser longboards

Et cruiser longboard er designet så bakenden tipper, og er inspireret av surfere, og passer best til surfer typen som elsker en elegant cruising. Hvis du har behov for å gå noen ganger, kan det også fungere som en flott accessory. SkatePro anbefaler et cruiser eller penny board, hvis du er nybegynner eller ønsker å cruise med stil.

Downhill longboards

Disse veldig tekniske boards er designet til maksimal stabilitet mens man cruiser downhill. Motorsykkel beskyttelse er vanlig gear, når man snakker downhill, da man kan komme opp i høy fart. Et downhill longboard er det rette for deg, hvis du ønsker å cruise downhill med høy fart, eller hvis du ønsker et board med høy stabilitet.

Fresstyle longboards

Et freestyle longboard er motsatt et downhill longboard formet med twintip og er veldig teknisk. Freestyle longboard er designet til å lage trick og kjøre på jevnt underlag. SkatePro anbefaler et freestyle board hvis du ønsker å lage tricks.

Dancers londboards

Dancers er veldig lange longboards, som er spesielt designet til cykelstien. Å ”danse” på longboard, stammer helt tilbake fra 1950-tallet hvor surferne hadde lange surfboards. Dancers longboards er perfekt til å utforske det å danse på longboardet. Samtidig utvikler det din balanse, og er ideelt til å ta med på lange turer.