Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
ION

Apex 2018 Hofte Kite Trapes

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Apex-hoftetrapesen til kitesurfing fra ION er virkelig som skapt for bruk til allsidig kitesurfing, den fokuserer også sterkt på å levere en komfortabel passform. Et glimrende valg til wave rides og freeriding, både til nybegynnerne og de mer erfarne kitesurferne,

Denne trapesen har blitt designet for å sørge for en god og tett passform slik at både kontroll, komfort og kraftoverføringer optimaliseres for fullt

Apextrapesen kommer med ION C-bar teknologien, C-bar teknologien er spreaderbaren - som ikke er laget av metall, men forsterket med injisert fiber som gjør at den er skikkelig lett. Spreaderbaren har et spenningssystem som gjør at man enkelt kan stramme trapesen inn til en god og komfortabel passform.

Egenskaper:

  • Soft Edge Og Extended Soft Edge

Kanten rundt trapesen er produsert med ekstra mykt neoprensmateriale, i tillegg er den også dekket med et spesiallaget skumlag. Dette optimaliserer komforten ved bruk. De myke kantene er designet for å bøye seg sidelengs slik at det ikke forstyrrer hverken hofte eller ribbein.

  • X Spine

X-formet EVA termostøpte innlegg for å optimalisere ryggbeskyttelsen. Trapesen vil allikevel fortsatt ha en strålende fleksibilitet -og bevegelsesfrihet.

  • Split Edge

For å sikre at kitetrapesen har en god passform på kroppen, så har den blitt designet med spenneplater som vil holde kroppen i den riktige posisjonen. Dette gir en utmerket komfort og strålende kraftoverføringer.

  • Torsjonsfri Konstruksjon

Fleksibilitet og bevegelsesfrihet i alle retninger er helt nødvendig når man er på kiten og stormer gjennom vannet. Denne torsjonsfrie konstruksjonen er en segmentert innvendig konstruksjon som gir denne trapesen bl.a. disse fantastiske egenskapene.

  • Cross link

Cross Link -teknologien hjelper til med til å beskytte ryggen din mens du surfer. Måten dette fungerer på er at det fordeler alle belastninger og støt utover hele ryggen din, istedenfor bare en liten del av den.

  • Belte Garage

På denne kitetrapesen så finner man integrerte lommer. Disse lommene fungerer som en garasje og vil dermed både beskytte og skjule spenneplatene ved hjelp av et gummilag. Enkelt og trygt oppbevaringssystem.

  • Kitekniv

Hvis du skulle være så uheldig å komme i en vanskelig og problematisk situasjon, da er det veldig smart å ha med seg en kitekniv til kutte av linene. ION Sol Trapes her kommer med en integrert kitekniv.

  • Usynlige Sømmer

Disse sømmene har blitt sydd på en slik måte slik at det blir en jevn og fin overgang fra midtdelen av trapesen til de myke neoprenskantene.

  • HPL Slider

Trapesen kommer med et slankt håndtak på baksiden sammen med en integrert rustfri stålring som kobler sammen håndtaket.

  • Bar Keeper Belte

Konstruksjonen av dette BarKeeper-beltet bidrar til å holde spreaderbaren i en lav posisjon. Beltet kobler den lavere delen av spreaderbaren sammen med den lavere delen av trapesen.

  • Beskyttelsesplate

Spreaderbaren er produsert av metall og designet på en slik måte at det er helt umulig for den å klusse seg til slik at den havner i en horisontal posisjon.

  • Wrap Tec

Denne trapesen er forhåndsstøpt for å sikre en utmerket passform -og støtte.

Spesifikasjoner

Trapez-Type:
Hoftetrapez
Kjønn:
Mann

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro