Jul
Bestill senest 15:00  -  Les mere
×
MENY

Vandsport

I løpet av de siste årene har vi sett en drastisk økning i populariteten til nesten all slags vannsport der ute - og med god grunn. Ikke mange ting er så spennende og morsomt som en dag ute på havet hvor du fanger bølger eller blir trukket av båt eller vind.

Hvis du elsker havet og vannsport har du funnet det rette stedet. Her hos SkatePro selger vi alt du trenger for alle populære vannsportkategorier. Kiteboards, vannski, wakeboards, SUPs, skimboards og kneeboards.

Hvis du er på utkikk etter en ny våtdrakt eller noe beskyttelse for din favoritt vannsport, vil du også kunne finne dette i underkategorier her.

Vannsport - Både morsomt og avslappende

Utvalget av forskjellige vannsport er svært bredt, og vi tror at det er en vannsport som passer for alle. I SkatePro-ånden fokuserer vi på høyhastighets og høyintensiv vannsport.

Når det er sagt, vil du fremdeles finne våtdrakter og annet altomfattende utstyr som passer for hele vannsportspekteret.

Hvis du er i høyhastighets kitesurfing, vil du kanskje sjekke ut vår folieavdeling. Her finner du hydrofoilplanker som løfter deg av bølgene og reduserer utkastet, noe som gir deg muligheten til å nå høyere hastigheter selv under begrensede vindforhold.

De beste vannsport merkene

Vi har bare kvalitetsprodukter fra de beste og mest populære merkene i verden. Så hvis du vil være sikker på å få et brett eller våtdrakt som vil vare i mange år, er dette stedet å se.