×
Meny

Surf & Vannsport

Surf - den beste måten å nyte vannet på

Hvis du elsker havet og vannsport, da har du i alle fall kommet til rett sted nå. Her hos SkatePro selger vi nemlig alt du trenger innen alle populære surfesporter. Vi snakker b.la. kiteboards, vannski, wakeboards, SUPs, skimboards og knebrett.

Hvis du er på utkikk etter en ny våtdrakt eller noe annet av beskyttelse for nettopp din favorittsport på vannet, da vil du også kunne finne b.la. dette i underkategoriene.

Vannsport - Både morsomt og avslappende

I løpet av de siste årene har vi sett en drastisk økning i populariteten til nesten all slags vannsport der ute - og med god grunn. Ikke mange ting er så spennende og morsomt som en dag ute på havet hvor du fanger bølger eller blir trukket av en båt eller vinden.

Utvalget av forskjellige vannsport er svært bredt, og vi tror at det eksisterer en vannsport for alle. Og i typisk SkatePro-ånd fokuserer vi på høyhastighets og høyintensitiv vannsport.

Når det er sagt, vil du fremdeles finne våtdrakter og annet altomfattende utstyr som passer for hele vannsportspekteret.

Hvis du er gira på skikkelig høyhastighets kitesurfing, da bør du nok kanskje ta en titt på vår folieavdeling. Her finner du hydrofoilplanker som virkelig løfter deg av bølgene og reduserer selve utkastet, noe som gir deg muligheten til å oppnå enda høyere hastigheter - selv under begrensede vindforhold.

De beste merkene innen vannsport

Vi har bare kvalitetsprodukter fra de beste og mest populære merkene i verden. Så hvis du vil være sikker på å få boards eller våtdrakter som vil holde seg i mange år fremover, da er du på rett sted.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser