×
Meny

Kite Sele

  Filter
Merker
Størrelse
Trapez-Type
Kjønn

Kitesurfing seler er en essensiell del av utstyret

En kite trapes sørger for at dra kraften til dragen går til kroppssenteret og ikke i armene dine.

Det er ganske mange kiteboarding seler der ute, og hvilken du velger, bør avhenge av din kjørestil og hvordan den spesifikke drage selen passer deg. Du må ta deg tid når du plukker en drage, en ubehagelig eller dårlig montering på kitesurfing har en negativ effekt på ytelsen.

Så hvilken sele skal jeg velge?

De to mest populære typer kitesurfing seler er:

Setesele

Denne typen kitesele gir deg stor stabilitet på grunn av sin konstruksjon. Et setesele går rundt bakre, hofter og har benstropper. Denne designen gir deg en lavere krok, og dermed et lavere trekkpunkt for draken, noe som gir deg bedre stabilitet og høy komfort, gjør det lettere å lære å kitesurfe. Et sete sele ville ikke være bare et godt valg for nybegynnere, men hvis du har problemer med ryggeb, kan et sete sele også være en god ide for deg.

Mange kitesurfere vil ikke bruke setesele etter at de har lært å kitesurf, så du vil kanskje vurdere om du vil investere i denne typen sele eller en annen kitesurfing sele. Videre bør du være oppmerksom på at en setesele innretning vil begrense mobiliteten din i forhold til andre seler.

Midjesele

Denne typen kite trapes går rundt midjen din. I motsetning til setet har det ingen benstropper, og kroken er høyere. Denne konstruksjonen gir deg stor mobilitet for beina og overkroppen, og den høyere krokposisjonen er bedre for avhektning og på hekning igjen på nytt. Dette er også grunnen til at de fleste freestyle og Wakestyle kitesurfere bruker en kiteboarding midje sele. Hvis du velger en midje sele, bør du være oppmerksom på at det krever et større nivå av kroppsspenning fra rytteren, noe som betyr at du må bruke kjerne musklene og abs. Videre kan denne typen kite sele være litt vanskelig på ribbeina.

Uansett hvilken løsning du velger, tilbyr vi et stort utvalg av modeller fra forskjellige merker. Fra budsjettvennlige modeller som gjør en god jobb med å komme deg ut på vannet og ri til funksjonsrike modeller med ekstra komfort, støtte og bekvemmelighet for de som bor på sitt brett.

Har du noen spørsmål? Du er velkommen til å ringe eller skrive til vårt Customer Connection Team.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser