Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

MGP Juzzy Carter Sparkesykkel Deck

(6)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Madd Team rytter Juzzy Carter har nå sitt eget signatur deck. Det er basert på MFX decket og noen år med testing. Dette betyr at du får det absolutt beste som Madd Gear har å tilby til tekniske street ryttere som også liker litt kjøring i parken av og til.

Juzzy og Madd bestemte seg for å legge til noen ekstra detaljer via direkte input fra 'the man himself'. Dette inkluderer vann-decal designet og de boks/firkantede dropouts'ene. Det sistnevnte gjør at det blir mer stabilitet til grinds, i tillegg til at det gir littegrann mer beinplass til de store sketchy landingene.

MFX er er et stort deck til triksesparkesykler, det er laget av aluminium og har mange cut-outs for enda mer vektreduksjon. Dette designet har bedre holdbarhet enn noensinne før. Det har riflete vegger, indre forsterkningskanaler og en sterk 84° smidd MFX nakke i sin egen kjente signaturstil. Den kommer også med en fleksibel MGP Blitz bremse som er laget av sammensatte materialer og med en ryggradd av metall som forhindrer smelting. Designet til integrerte headsets.

It also comes with a flexible MGP Blitz brake, made from composite materials and with a metal backbone that prevents melting. Designed for integrated headsets.

Spesifikasjoner

Deck bredde:
12.7cm (5")
Deck lengde:
56cm (22")
Hjuldiameter:
100mm, 110mm
Hjul nav bredde:
24mm
Vekt:
2200g
Materiale:
Aluminum 6000 Series
Materialets styrke:
T4, T6
Deck design:
One-piece
Dropout-form:
Box-cut
Konkav:
Headtube vinkel:
84°
Headtube lengde:
95mm
Headset-type:
Integrated 1 1/8"
Deck spacers:
Inkludert
Bremse type:
Flex Fender
Bremse/Fender:
Inkludert
Bremse monteringsbolt:
Inkludert
Hjulbolt:
Inkludert
Aksel diameter:
8mm
Griptape:
Inkludert

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (6)

Har hört mycket bra om detta deck, beställde det direkt när jag såg det på sidan. Jag kan knappt vänta på att få hem det!!
sebastian petersson (Ljungby)
11-12-2017
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 6 omtaler
SkatePro