×
Meny
YOW

Amatriain Signature Series Surfskate

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Se også

Beskrivelse

YOW Amatriain Signature Series Surfskate - den perfekte skøyten for både surfing og streetskating

YOW Amatriain Signature Series Surfskate er det ultimate brettet for deg som elsker å surfe og skate. Denne toppmoderne surfskaten kombinerer høykvalitets konstruksjon med et stilig design for å skape et brett som er perfekt for både surfing og streetskating.

Amatriain Signature Series Surfskate er laget med et slitesterkt lønnedekk som gir en solid og responsiv plattform for føttene. Dekket har en kicktail for ekstra allsidighet, slik at du kan utføre en rekke triks og manøvrer. Hjulavstanden på 20" gir en stabil og komfortabel kjøring, mens de 66 mm store hjulene med presisjonslager av høy kvalitet sørger for en jevn og rask rulling.

Et av de mest karakteristiske trekkene ved Amatriain Signature Series Surfskate er de omvendte kingpin- og carving-hjulene med standard oppheng. Disse truckene gjør at du kan svinge og carve som om du surfer på bølgene, noe som gjør denne surfeskaten ideell for å utvikle surfingferdighetene dine.

Med sin stilige design og overlegne ytelse er YOW Amatriain Signature Series Surfskate det perfekte valget for surfere på alle nivåer. Enten du er nybegynner eller en erfaren proff på jakt etter en ny utfordring, vil denne surfeskaten garantert imponere.

Spesifikasjoner

Deck materiale:
Lønn
Akselavstand:
20" (50.8cm)
Nose Lengde:
2.96"
Tail Lengde:
6.47"
Deck lengde:
33.5" (85.1cm)
Deck bredde:
10" (25.5cm)
Deck spesifikasjoner:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Kulelager presisjon:
Ikke specifisert
Truck type:
Inverteret kingpin, Standard hanger, Carving, Surfskate trucks
Kjøre Stil:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

SkatePro