Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Surfskates

Hva er surf skateboard?

Surfskates, også kjent som surf skateboard, er brett som lar deg "surfe" på harde overflater. Surfskate har som mål å bringe den beste og mest genuine surfefølelsen til gatene, hvor både viderekomne og nybegynnere kan øve seg på surfebevegelsene. Surfskating er kjempegøy for alle ferdighetsnivåer, men krever litt mer trening sammenlignet med skate- og longboarding.

Hvordan fungerer surf skate?

Surf skateboard vil gi deg en helt annen kjøreopplevelse sammenlignet med tradisjonelle skate- og longboards. Surfskate har en spesiell truck foran på brettet som leveres med surfeskateadapter. Dette øker dreieevnen til brettet og tillater et mye bredere bevegelsesområde og krappere, jevnere svinger.

Takket være dette designet vil du med en surf skate kunne pumpe langs veien uten å måtte sette ned foten. Har du surferfaring vil du oppleve at følelsen ligner på å være ute på vannet, og bruk av surfskate kan være god trening for surfing.

Velge riktig surfskate

Å velge riktig surf skateboard avhenger av din høyde, vekt og erfaring. Vanligvis, jo høyere høyde og vekt, jo lengre skal brettet være. Hvis du akkurat har begynt på ditt surfskateeventyr, og har liten erfaring med skateboard eller longboard, vil et lengre brett gi deg mer kontroll og stabilitet. Skatere med mer erfaring og de som øver for bølgene kan velge et brett som krever en mer delikat balanse.

Vil du vite mer om surfeskating? Sjekk ut vår Guide til surfskating for begynnere.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser