×
Meny
YOW

Huntington Power Surfing Series Surfskate

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Se også

Beskrivelse

Sykle gjennom gatene med samme eleganse og stil som en surfer med YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate, den ultimate skøyten for både håpefulle bølgeglidere og erfarne vannsportentusiaster.

Denne surfeskaten er laget av førsteklasses lønn og har eksepsjonell styrke, holdbarhet og fleksibilitet, noe som sikrer en jevn tur uansett terreng. Med en sjenerøs lengde på 30 tommer og en bredde på 9,5 tommer gir YOW Huntington Power god plass til komfortabel fotposisjonering og enkel manøvrering.

Denne surfeskaten har en unik kicktail-design som gjør det mulig å gjøre uanstrengte triks og skarpe svinger, slik at du kan kanalisere din indre surfer selv når bølgene ikke er til stede. Denne surfeskaten er utstyrt med lettglidende 66 mm hjul og responsive inverterte kingpin-lastebiler, og gir en uovertruffen surfefølelse på fast underlag.

YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate er din perfekte følgesvenn, enten du kjører gjennom bygatene, cruiser på fortauet langs stranden eller bare øver deg i den lokale skateparken. Opplev spenningen ved å surfe, når som helst og hvor som helst, og omfavn de uendelige mulighetene med denne allsidige og spennende sykkelen.

Spesifikasjoner

Deck materiale:
Lønn
Akselavstand:
17" (43.2cm)
Nose Lengde:
2.78"
Tail Lengde:
5.91"
Deck lengde:
30" (76.2cm)
Deck bredde:
9.5" (24.1cm)
Deck spesifikasjoner:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverteret kingpin, Standard hanger, Carving
Kjøre Stil:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

SkatePro