×
Meny

Fish Surfskate

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Se også

Beskrivelse

Ta med deg surfeopplevelsen ut i gatene med Long Island Fish Surfskate, den ultimate skøyten for carving-entusiaster.

Oppdag den spennende kombinasjonen av surfing og skateboarding med denne eksepsjonelle surfeskaten fra Long Island Longboards. Slipp løs din indre bølgerytter mens du navigerer i byens gater og fortau med enestående stil og eleganse.

Long Island Fish Surfskate er konstruert av førsteklasses lønn og har eksepsjonell styrke og holdbarhet, noe som sikrer en jevn og responsiv tur hver gang. Den kompakte størrelsen, med en lengde på 33 tommer og en bredde på 10,5 tommer, gir utrolig smidighet og kontroll, slik at du kan slynge deg gjennom det urbane landskapet med uanstrengt presisjon.

Utstyrt med en hjuldiameter på 66 mm og presise inverterte kingpin-lastebiler med standard oppheng, gir denne surfeskaten en autentisk surfefølelse som gjenskaper de flytende bevegelsene og carvingmanøvrene du elsker. Kjenn suset når du carver, svinger og pumper deg gjennom ethvert terreng, og få følelsen av å surfe uten at du trenger bølger.

Enten du er en erfaren surfer på jakt etter en ny utfordring eller en skateboardentusiast på jakt etter et nytt adrenalinkick, er Long Island Fish Surfskate din perfekte følgesvenn. Opplev den perfekte balansen mellom stabilitet og respons når du shredder deg gjennom gatene og omfavner de uendelige mulighetene som denne enestående surfeskaten byr på. Bli med på surfeskate-revolusjonen og gjør hver eneste tur til et uforglemmelig eventyr.

Spesifikasjoner

Deck materiale:
Lønn
Akselavstand:
20.75" (52.7cm)
Nose Lengde:
2.25"
Tail Lengde:
6.32"
Deck lengde:
33" (83cm)
Deck bredde:
10.5" (26.7cm)
Deck spesifikasjoner:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverteret kingpin, Standard hanger, Carving
Kjøre Stil:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

SkatePro