Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

DS AX 90 18/19 Herre Slalomstøvler

(1)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

DS AX 90 støvlene har blitt bygget med et 2-delt overlappende skall og er glimrende for selve farten i skiløypa. Grunnen til at disse høytytende alpinstøvlene passer så godt til on-piste, er mye på grunn av den veldig presise kontrollen som dem gir samt enestående kraftoverføringer. AX-utgaven her tilbyr littegrann mer plass på grunn av sine bredde (last) på 102 mm. Dermed er dem perfekte for folk med litt mer bredde på føttene, så hvis komfort også er på ønskelisten - så er disse et utmerket valg.

DS er en helt ny kolleksjon fra Dalbello med et sterkt fokus på 4 hovedpunkter for å tilby deg her disse fantastiske alpinstøvlene for bruk i skiløypa (on-piste) : lette & tynne, høytytende, komfort og brukervennlighet.

Disse alpinstøvlene passer midt i blinken for viderekommende -og de mer erfarne skiløperne. Utstyrt med en komfortabel innerstøvel som vil passe til folk flest rett ut av boksen. Skulle man fortsatt trenge en mer personlig passform, så er både innerstøvlene og selve alpinstøvlene varmeformbare.

Polyuretanskallet gir en bedre -og mer presis kontroll ved høy og lav fart. Og i kombinasjon med 4 metallspenner og en powerstropp, så får du her høytytende alpinstøvler som kommer til å bli en fast følgesvenn til ivrige skiløpere.

Legg merke til: Disse alpinstøvlene er også kompatible med GripWalk-såler, noe som vil gi deg bedre opplevelser ved gåmodus. GripWalk-sålene selges separat.

Modell spesifikasjoner

ModellStøvlebredde (mm)
26.5102mm
27.5103.8mm
28.5105.6mm
29.5107.2mm
30.5109mm

Spesifikasjoner

Flex:
90
Nivå:
Begynner
Vekt:
3694g
Varme formbar:
Ja
Støvelskall:
Polyurethane
Støvel funksjoner:
2-delt
Cuff justering:
Ja

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (1)

Veldig gode sko med bred lest og mange justeringer. Sitter perfekt på foten.
Hugo Hansen (Bardu)
23-04-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro