Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

DS 110 W Dame Slalomstøvler

(3)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

DS er en helt ny kolleksjon fra Dalbello med et sterkt fokus på 4 hovedpunkter for å tilby deg her disse fantastiske alpinstøvlene for bruk i skiløypa (on-piste) : lette & tynne, høytytende, komfort og brukervennlighet.

DS 110 støvlene har blitt formålslaget til kvinnelige skiløpere, støvlene har blitt bygget opp av et 2-delt overlappende skall. Grunnen til at disse alpinstøvlene passer så godt til skiløypa (on-piste), er fordi at de leverer en skikkelig presis kontroll og strålende kraftoverføringer.

Disse alpinstøvlene passer midt i blinken for viderekommende -og de mer erfarne skiløperne. Utstyrt med en komfortabel innerstøvel som vil passe til folk flest rett ut av boksen. Skulle man fortsatt trenge en mer personlig passform, så er både innerstøvlene og selve alpinstøvlene varmeformbare.

Polyuretanskallet gir en bedre og mer presis kontroll ved høy -og lav fart. Og i kombinasjon med 4 metallspenner og en powerstropp, så får du her høytytende alpinstøvler som kommer til å bli en fast følgesvenn til ivrige skiløpere.

Legg merke til: Disse alpinstøvlene er også kompatible med GripWalk-såler, noe som vil gi deg bedre opplevelser ved gåmodus. GripWalk-sålene selges separat.

Modell spesifikasjoner

ModellStøvlebredde (mm)
22.591.8mm
23.593.6mm
24.595.4mm
25.597.2mm
26.599mm
27.5100.8mm

Spesifikasjoner

Flex:
110
Støvel bredde:
Normal
Nivå:
Avansert
Varme formbar:
Ja
Støvelskall:
Polyurethane
Støvel funksjoner:
My Fit
Cuff justering:
Ja

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (3)

Komfortabel og god støvel!
Marianne Lervik (Frogner)
05-01-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 3 omtaler
SkatePro